Predlozi i utisci o forumu

Au, nisam imao pojma da ima toliko prostora, definitivno treba pripaziti.

To je prostor za bazu, inače imamo više prostora ovako za fajlove. Dok je bio stari forum, maksimalna veličina je bila 1 GB, pa je to bilo dovoljno za 10-ak godina pisanja, sad nešto tu drugačije računaju, nisam siguran, ali mi pokazuje takvo zauzeće.

Ja sam isljucio status kada mi je @dodo rekao da se vidi da pretrazujem rusku FSC temu 😂 i tako je nenamerno saznao koji sam zadatak izvukao 😂
Ako sam na desktopu i online kada krenu prijave za zadatak, uvek pogledam koliko vas je engaged da izbegnem najgoru gužvu i eto, svašta čovek može da vidi 😁

Sreća, pa Anhel nije dežurao te večeri, kao kada se čekala zamenska pesma na nekom izdanju. On je glavni kontrolor. 🙏

Ako sam na desktopu i online kada krenu prijave za zadatak, uvek pogledam koliko vas je engaged da izbegnem najgoru gužvu i eto, svašta čovek može da vidi 😁

Sreća, pa Anhel nije dežurao te večeri, kao kada se čekala zamenska pesma na nekom izdanju. On je glavni kontrolor. 🙏
Pa i kad treba da se menja pesma na fsc tačno se vidi ko je engaged in conversation i odmah se provali ko treba da menja pesmu.
Ja sam za to da se ukinu te stvari da ljudi gledaju ko šta radi, kao i ovo skrivanje da si online.

Ma ok, ja kažem kako sam video gde Stole pretražuje, pa sam mu rekao da se primeti da je dobio Rusiju. Zaista se ne bavim time ko šta radi i ko sa kim razgovora :)

Trenutno to ne može da se ukine iz tehničkih razloga. Videćemo u nekom narednom periodu da li se i šta može uraditi po tom pitanju.

Ma neka ostane ovako kako je, kome smeta ne mora da gleda. 😂☝🏻

Naravno, jer tebi odgovara da špijuniraš Natalis i koga hoćeš, a sebe skloniš kao nisi na forumu al' jesi.

Bilo mi je lakše kad sam saznao da je još brdo ljudi primetilo za Natalis. 😂

Zbog brojnih zloupotreba, od večeras se ukida reakcija u vidu lobanje. Kao što znate, mnogi su tu reakciju koristili i kada uopšte nema povoda da se upotrebi, a više forumaša se međusobno častilo i vodilo bitku ko će ih više skupiti. Takođe, ta reakcija se pokazala kao suviše negativna, koja neretko utiče na atmosferu na forumu, te bismo da sprečimo da se takva atmosfera nadalje širi, posebno sada kada ulazimo u novu evrovizijsku sezonu. Ukoliko se odlučimo za uvođenje neke nove vrste reakcije, manje negativne prirode, bićete blagovremeno obavešteni. Hvala na razumevanju!​

Ne bi bilo loše da za kraj sad pri ukidanju staviš @Miloš samo statistiku sa lobanjama, dobijene i davane.. Da se vidi, ko, šta i koliko..

Back