Predlozi i utisci o forumu

Mogli ste da me lobanjate do sutra, stvarno mi je detinjasto ljutiti se oko toga.
pa naravno, to je razumno razmišljanje

osoba koje su baš zloupotrebljavale lobanju i koristila bez konteksta bilo je jedna i ime im počinje na "A", a završava se na "ndroga" i mislim da bi najrazumnije postupanje bilo da se taj forumaš izuzeo od korišćenja te reakcije umesto što svi kolektivno ispaštamo.

mada mislim da ta neimenovana osoba i jeste lupala lobanje pošto joj je cilj bio upravo ovo što se desilo...

Last edited:
Rekao bih da su se lobanje koristile kao oružje zarad ličnih sukoba i konflikata. Nikoga ne imenujem ali sam primetio da se dosta forumaša međusobno ne podnose. Bolje ignorisati postojanje nečije umesto što se na takav način pokazuje bilo kakav animozitet. Hvala Bogu nisam deo nikakvih klanova oduvek individua za sebe , tako će i ostati 😂

Ne bi bilo loše da za kraj sad pri ukidanju staviš @Miloš samo statistiku sa lobanjama, dobijene i davane.. Da se vidi, ko, šta i koliko..
Evo i te završne statistike, čisto da se vidi ko su ti koji su najviše koristili tu vrstu reakcije, i neretko je zloupotrebljavali. Ne radi se samo o jednom članu, već više njih, pa je zbog njih i ta vrsta reakcija izgubila smisao.

Lista dobijenih lobanja - svi forumaši sa 10 ili više

dobijene.webp

Lista davanih lobanja - svi forumaši sa 10 ili više

davane.webp

Odnos davanih i dobijenih - svi forumaši sa odnosom 0.10 i više

odnos.webp

Ne ali statistika za lobanje hahahaha obožavam. Ringe ringe jaja, doš'o čika Paja... @Pokahontas ja lično stekao taj utisak. Pa ne možeš mi reći da ti je svaki drugi post za lobanju..

Ja sam lupao lobanje na postove koji su što se mene tiče bili za lobanje, to stvarno jeste predstavljalo kao WTF reakciju i ne vidim to kao zloupotrebu lol, druga stvar su međusobni ratovi gde su se lupale lobanje, ali nisam to radio ni sa kim. Imala je svrhu kao i ostale reakcije.

Ja sam lupao lobanje na postove koji su što se mene tiče bili za lobanje, to stvarno jeste predstavljao kao WTF reakciju i ne vidim to kao zloupotrebu lol, druga stvar su međusobni ratovi gde su se lupale lobanje, ali nisam to radio ni sa kim.
ovih top 5 davača lobanja (osim A*dr*g*) su ujedno vrlo verovatno i top 5 forumaša sa najviše provedenog vremena na forumu, bukvalno ne vidim nepravilnosti niti zloupotrebu (opet, osim u slučaju A...)

Ja sam lupao lobanje na postove koji su što se mene tiče bili za lobanje, to stvarno jeste predstavljalo kao WTF reakciju i ne vidim to kao zloupotrebu lol, druga stvar su međusobni ratovi gde su se lupale lobanje, ali nisam to radio ni sa kim. Imala je svrhu kao i ostale reakcije.
ali ja ni ne znam o kojim hipotetičkim ratovima uopšte pričamo ovde, neki domen naučne fantastike.

ogromna većina lobanja su bile ili kad neko nešto lupi ili kada neko neočekivan prođe u finale FSCa

primljenih 682
datih 124
koeficijent 0.18

😌 Čiste duše izlazim iz ove prljave igre lubanjama 💀

Pozdravljam odluku. Okej, davao sam lubanje, primao ih, sve je to okej, ali s vremenom je stvarno postala obesmišljena, to moramo priznati
Priznajemo Marko.. 😌

Back