Predlozi i utisci o forumu

Ova tema je valjda jedina trebala da bude pacifisticki nastrojena 😂

Nije fer ovi što kriju svoj online status koliko su na forumu da uvek vide nas ostale ko je online. Treba biti pravilo kao na WhatsApp-u, ako sakriješ ti svoj online status ti ne možeš ni tuđ da vidiš.

Mi nemamo potrebu da se krijemo, al nije u redu da neki imaju privilegije neki ne.

Mislim da je ovo samo malo ispod nagrade u vidu popunjavanja Excel tabele. Bravo, Bebi! ☝🏻😂

A što se ti stidiš što si stalno logovan na forumu?

A ovaj tvoj komentar gde hoćeš da omalovažavaš drugoga kao lupio je neku izjavu. Pa šta, makar ne moram kao ti da smišljam fore da bih bio zanimljiv nego mi ide prirodno. Cmok.

Hajde @Miloš izbaci realnu statistiku provedenog vremena na forumu onda.

Ne stidim se uopšte, a statistike se naročito ne bojim jer mi internet ne plaćaju forumski dušebrižnici. Samo sam video da postoji opcija i iskoristio je. :)

Super, onda ti ne treba ni opcija ti druge da nadgledaš kad već oni ne mogu ni tebe. 🥰

Treba mi da vidim da li je Natalis engaged in a conversation...

Šalu na stranu, nekad pogledam šta čitaju ljudi koje pratim, da bih video šta je trenutno aktuelna tema i to je to.

Joj, uopšte, ali uopšte nije toliko deep. 'Ajde onda da ugasimo i broj postova, da mi se ne kače stalno zbog toga?! I da ugasimo sve reakcije i one reaction scores, da ne vidimo ko ima najviše itd.

Može sve da se isključi i da se vratimo na basic.

Samo ostavite gifove:

basketball wives GIF by VH1

🥹🥹

Koliko znam i za gifove su rekli da treba da smanjimo, pa se praksa nastavila.

• Like
Reactions: Mrm
To mi je malo čudno, jer gifovi nisu hostovani na forumu, nego na drugim sajtovima poput Tenor, Giphy, itd, pa bi @Miloš mogao da objasni tačno kako opterećuju forum?

Ja sam poslušao urednike foruma i prestao sa gifovima, al ako može da se nastavi u ovoj količini imam ih dosta na raspolaganju.

Hajde @Miloš izbaci realnu statistiku provedenog vremena na forumu onda.
Ne postoji takva evidencija o ukupno provedenom vremenu onlajn.

To mi je malo čudno, jer gifovi nisu hostovani na forumu, nego na drugim sajtovima poput Tenor, Giphy, itd, pa bi @Miloš mogao da objasni tačno kako opterećuju forum?
To se odnosilo generalno na SPAM poruke, i punjenje baze podataka bespotrebno. Kada napišeš post, makar u njemu bio i link do gif sličice, to se čuva u bazi i njena veličina se uvećava. Veličina nam je 2GB, a uveliko smo prešli zauzeće od 1GB. Drugi razlog je što ako ima puno sličica, naročito onih većih, potrebno je više vremena i računarskih resursa kako bi se to učitalo krajnjem korisniku, tj. zavisi od jačine računara i brzine neta.

Back