Predlozi i utisci o forumu

A što šta mi je, ne smem da kažem da ja mogu intervenciju da imam, a oni mogu da kažu da ne mogu, ne razumem šta loše govorim...

Izvini Stefane, ali da ja sa 34 godine napišem da čekam da sakupim novac za intervnciju skidanja dioptrije, i da mi Miloš na to objašnajava do najsitnijeg detalja koje preglede tтeba da uradim za to, pa to je meni nepojmljivo....osećam se kao debil koji želi da radi intervencuju, a ne zna šta treba od pregleda ili neko ko je sa brda sišao i ne zna ništa....meni je to...izvini... :/
Pritom sam pozajmio pare da idem kod najboljeg oftamologa u Srbiji, kod kojeg idu poznati, jer neću da idem kod bilo koga stvarno za takve stvari...i onda mi objašnjava šta treba da radim.. 😭

Last edited:
Strašno. Ja se samo nadovezao na diskusiju iz dobre namere, a on o tome kako mu ja navodno pričam šta on lično treba da uradi. Ako već ideš kod najboljeg oftalmologa u zemlji kod kojeg idu poznati (nisam znao da postoji rang lista oftalmologa i da se rangira ko je od boljih stručnjaka stručniji), valjda će te on uputiti u detalje, ja se time nisam bavio na forumu. I ja sam intervencije radio kod jednog oftalmologa koji važi za jednog od najiskusnijih (zaista ne znam da li je na prvom ili kom mestu neke imaginarne liste) u renomiranoj klinici sa porodičnom tradicijom iz te oblasti, tako da ne vidim da ti je iko ukazao da treba da ideš bilo gde.​

"Tu treba obaviti pregled i videti da li si dobar kandidat za intervenciju, pored toga što treba bar godinu dana da bude stabilna dioptrija, bitno je i stanje oka, rožnjače itd"

Ok, ja sam debil, koji vise ne ume ni da cita....

A sa 34 godine, ovo ne zna da treba da obavi....

Jel ovo realno???

Kao što rekoh, na forumu smo, gde nisi jedini u diskusiji. Citirao sam tvoj post, jer si ti pisao o tome, a ne da bih tebi lično rekao šta treba da radiš. Kad sam napisao da treba obaviti pregled i videti da li si dobar kandidat, nisam mislio na tebe kao pojedinca, već univerzalno na čoveka pacijenta, a opet iz svog iskustva jer sam se malo i o tome raspitivao kada sam išao na kliniku. No, čak i da sam napisao tebi lično takvu rečenicu, to svakako ne može da se protumači da sam ti rekao da nisi dobar kandidat, pa bar toliko bi trebalo da umeš da rezonuješ sa 34 godine, a ne da dramiš bez povoda.​

Forum je prošli put pao kada se skupilo previše negativne energije. Miksi je pozitivna. Budite Miksi.

miljana-parovi.gif

Ju retrogradni piči i izuva. Svi smo nakostrešeni.. Ja sam danas čil ( osim jutros ), slušam takitu i završavam papirologiju sa kojom se ganjam dugo. Zvanično mi se završava rok pa da prigrlim Survivor nazad.

Ju retrogradni piči i izuva. Svi smo nakostrešeni.. Ja sam danas čil ( osim jutros ), slušam takitu i završavam papirologiju sa kojom se ganjam dugo. Zvanično mi se završava rok pa da prigrlim Survivor nazad.

Ja jedva čekam da nađem vremena pa sve opet da gledam od prve sezone pa na ovamo :D

Da li postoji šansa da se otvori podforum o Politici / Istoriji pošto postoji potreba da se priča o tim temama? Naravno u granicama kontrole i uvažavanja tuđih mišljenja, mada mislim da se to podrazumeva.

@Miloš

Back