Ja sve nešto njušim da nju ni ne zanima da se pojavljuje na PZE (i da, posebno sad kad je videla da može da izvisi kao Sara), nego da ispadne i ambiciozna i vredna i uvek spremna pa kao aa da da imam ja u fioci, ja bogom dana savršena, ja pretnja za Evroviziju, samo me čekajte jednog dana!!!1!!
Morala bi da napravi ogroman iskorak u karijeri u smislu pesme za tako nesto, a nesto ne verujem da ona to ima u sebi. Pesme su pocele slabo da joj prolaze i na lokalu, a ne internacionalno.
Lično bih voleo da vidim neke mlađe muške izvođače koji pored nekih glas.mogućnosti imaju i neki smisao za scenski nastup, za nešto drugačije a da nije smrtno dosadno i safe. Ne pratim pomno domaću scenu, ali mi deluje da su smo tu u deficitu...ili neka me neko ispravi, ukoliko grešim.
Imamo ih, ali bi im odmah nalepili etiketu pedercina i oni bi se demoralisali. Srbija je tradicionalno drustvo, i pored toga sto nam je modifikovana kafanska pevacica postala mejnstrim model. Stankovica su razapinjali sto je gurao neki k-pop imidz svojevremeno. Mada, mozda se iznenadim, nisam ni pobedu Konstrakte ocekivao.
Znaci kad sam ja ostao ravnodusan na pomen MicyP i evrovizije, a do pre par meseci sam bio njen vatreni fan. Ne bi Milica nadmasila ni Hurricane, a pogotovo ne Saru.
Dobro Luke, valjda ima još neko još osim njega? Njega su godinama pominjali u kontesktu Evrovizije.
Stoji to da smo kao društvo u nekim aspektima zatucani i skloni osudama, samo kažem da bih voleo i takav scenario tj. izbor. Ne bih voleo da se neko obeshrabri tako u startu.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.