Da se ne lažemo, ako Ukrajinci kojim slučajem budu učestvovali glasanje će otići full u politiku, ne bi me čudilo da budu prvi kod žirija.Ma Ukrajina je više prva da to bude kao neka moralna podrška o svemu ovome.
Juu! Pa zar cemo i ove godine imati mozda samo 39?Netta je od izlaska svoje pesme bila 1. na kladionicama. Doduše ova godina je specifična, nema šanse da iko sem Ukrajine bude prvi na kladionicama sem ukoliko oni ne otkažu učešće što je vrlo moguće s obzirom da su predstavnici trenutno na frontu.
Ali ono što primećujem kod mnogih stranaca jeste da posle svakog slušanja pesma postahe bolja, tako da će biti potrebno određeno vreme da nam pesma "uđe pod kožu" ESC fanova i da se time popnemo na kladži. Od izlaska pesme se zelenimo koliko znam.
Daleko od slobodnog. Miminalno sve, tek da ih ne izbace iz EBU. Kada su pozvali Mariniku, Djilasa, uzeli izjavu od Ponoša?Javni servis je "slobodniji" tek u prethodnih par godina, ne više od 3. Postali su objektivniji, zovu opoziciju u emisije, itd.
I sta ćemo sad?Ja i dalje mislim da smo daleko od kandidata za pobedu.![]()
Bilo bi top da naprave neki remix na ovaj fazon. Naravno u promotivne svrhe.Neko je napravio mashup - Norveška (Give that wolf a banana) i ICS