rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Netta je od izlaska svoje pesme bila 1. na kladionicama. Doduše ova godina je specifična, nema šanse da iko sem Ukrajine bude prvi na kladionicama sem ukoliko oni ne otkažu učešće što je vrlo moguće s obzirom da su predstavnici trenutno na frontu.

Ali ono što primećujem kod mnogih stranaca jeste da posle svakog slušanja pesma postahe bolja, tako da će biti potrebno određeno vreme da nam pesma "uđe pod kožu" ESC fanova i da se time popnemo na kladži. Od izlaska pesme se zelenimo koliko znam.

Ma Ukrajina je više prva da to bude kao neka moralna podrška o svemu ovome.
Da se ne lažemo, ako Ukrajinci kojim slučajem budu učestvovali glasanje će otići full u politiku, ne bi me čudilo da budu prvi kod žirija.

Moj drugar koji je najveći pristojnity ikada i uopšte ne voli ESC voli Konstraktu. 👀

Netta je od izlaska svoje pesme bila 1. na kladionicama. Doduše ova godina je specifična, nema šanse da iko sem Ukrajine bude prvi na kladionicama sem ukoliko oni ne otkažu učešće što je vrlo moguće s obzirom da su predstavnici trenutno na frontu.

Ali ono što primećujem kod mnogih stranaca jeste da posle svakog slušanja pesma postahe bolja, tako da će biti potrebno određeno vreme da nam pesma "uđe pod kožu" ESC fanova i da se time popnemo na kladži. Od izlaska pesme se zelenimo koliko znam.
Juu! Pa zar cemo i ove godine imati mozda samo 39?

Evo opet Jurkas, bit će da mu se baš sviđa pjesma. :D Čestitao Dan žena i čestitku završava rečenicom:
Budite konstrakte, budite umjetnice, budite zdrave
😉

:love:

Mislim da je ovo pjesma iz koje je izvađeno najviše citata ikada. :LOL:

Javni servis je "slobodniji" tek u prethodnih par godina, ne više od 3. Postali su objektivniji, zovu opoziciju u emisije, itd.
Daleko od slobodnog. Miminalno sve, tek da ih ne izbace iz EBU. Kada su pozvali Mariniku, Djilasa, uzeli izjavu od Ponoša?

Ja i dalje mislim da smo daleko od kandidata za pobedu. 😔
I sta ćemo sad?

Odlično stoji na eurovision YouTube kanalu, prešla 380k pregleda, i za jedan dan uspela da preskoči Vladanin spot koji je objavljen u petak.

Odlicno stoji i sa mimovima na redditu. Uvek sam imao osecaj da smo tamo nebitni cak i kada pesma udje u finale nas ne konstatuju. Malo ue ljudi iz naseg regiona tamo ali ove godine je bas vole.

Back