Za Breskvicu???Ma troluje nas 100%, nemoguće da je ozbiljan.
Ma sto je starija to je interesantnija.Vendi bi bila interesantna pre 15ak godina, sada se toliko raspada da čak nije ni smešno.
Da se razumemo, ja sam to u kontekstu da li bih pre Breskvicu ili nju... Bolje mi je i nešto shocking, weird, totalno awkward da te baci u rebus, nego ono..Vendi bi bila interesantna pre 15ak godina, sada se toliko raspada da čak nije ni smešno.
Ja ne mogu da verujem da neko neironično priča o Vendi kao potencijalnom predstavnikusad smo sve videli
Za esc si valjda za tonalitet, raskoš, baršunasto peskovite boje .. otkud sad jeziva priča? xDA šta fali jezivim pričama..![]()
I posle ima hrabrosti da nama uskace u postove kad napisemo koga bi zeleli. Diploma profesora ocigledno kupljena.Ja ne mogu da verujem da neko neironično priča o Vendi kao potencijalnom predstavnikusad smo sve videli
E pa o tome ti i pričam..Za esc si valjda za tonalitet, raskoš, baršunasto peskovite boje .. otkud sad jeziva priča? xD
Mili, pa jel ti kapiras da se mi sprdamo?Pa okej, ali ni to poređenje Breskvice i Vendi mi nema smisla. Vendi ne bi mogla da bude okarakterisana ni kao joke entry, ta cela priča mi je jeziva lol
Kod Breskice se izgubio totalno, možda je duboko u koštici negde..Ali gde je vibrato na sredini ili početku noža?
Majii x IijamMožda će imati duet sama sa sobom ..
Breskvica ft. Peachkica - Oj Srbijo među breskvama