Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ma troluje nas 100%, nemoguće da je ozbiljan.
Za Breskvicu??? 😮
Mrtav ozbiljan..
Na osnovu preslušanog odmah mogu da naslutim tešku flopčinu.. Vi kao da ne pratite evroviziju... Ma folirate se..

Ja se nadam da postoji šansa da se Džordži prijavi, s obzirom da je rekao ima Evroviziju u planu.

Edita mi i dalje stoji kao no1 želja za ESC što se mainstream scene tiče, stvarno šteta što nema želju. Devojka je i performer, i odlična pevačica, a pokazuje samo 10% svojih mogućnosti.

Vendi bi bila interesantna pre 15ak godina, sada se toliko raspada da čak nije ni smešno.
Da se razumemo, ja sam to u kontekstu da li bih pre Breskvicu ili nju... Bolje mi je i nešto shocking, weird, totalno awkward da te baci u rebus, nego ono..

• Like
Reactions: FFM
Ja ne mogu da verujem da neko neironično priča o Vendi kao potencijalnom predstavniku 😭 sad smo sve videli

Ja ne mogu da verujem da neko neironično priča o Vendi kao potencijalnom predstavniku 😭 sad smo sve videli

Stefi, pročitaj moj prethodni post, pls.. Nemojte bre ljudi sve zdravo za gotovo, crno na belo... :)

Evo na primer nek se prijavi Androga sa numerom "Parizer".. 🤩

Pa okej, ali ni to poređenje Breskvice i Vendi mi nema smisla. Vendi ne bi mogla da bude okarakterisana ni kao joke entry, ta cela priča mi je jeziva lol

• Love
Reactions: Mrm
I posle ima hrabrosti da nama uskace u postove kad napisemo koga bi zeleli. Diploma profesora ocigledno kupljena.

Za esc si valjda za tonalitet, raskoš, baršunasto peskovite boje .. otkud sad jeziva priča? xD
E pa o tome ti i pričam..
Jel će se pojaviti neko da servira muzički kvalitet za Srbiju 2024. godine? Daj Bože, ja ću ga prvi "prigrabiti u naručje", ali pošto se bojim i gotovo sam suguran da neće, po meni je bolje ići na shock u tom slučaju. Evo tipičan primer je DORA 2023..ONAJ JEZIVI LINEUP je vrištao Let3 pobedu, čak i da nisu najpopularniji bili.. ako me kapiraš? Toliko je bizarno koliko su loše izvedene najobičnije pesme na DORA 2023, ono je bolelo..

Pa okej, ali ni to poređenje Breskvice i Vendi mi nema smisla. Vendi ne bi mogla da bude okarakterisana ni kao joke entry, ta cela priča mi je jeziva lol
Mili, pa jel ti kapiras da se mi sprdamo?

Da se ne lazemo, mi volimo Vendi (stavise ja cak i delim rodjendan sa njom), ali sto da se malo ne nasmejemo? Dosta je vise bilo negative.

A jel još neko čuo u onom snimku gde je pita Boško jel sama ili je duetska, a ona odgovara da sama, duetska?!

Možda će imati duet sama sa sobom ..
Breskvica ft. Peachkica - Oj Srbijo među breskvama

breskvica-1.webp

Status
Not open for further replies.
Back