Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Milica Pavlovic, Tea Tairovic i Aleksandra Prijovic na ESC za Srbiju:

😍 😌

Teyi ne treba harizma, vikne niko neće džanum i svi su u transu, 250 poena od žirija i 350 od publike.

"Džanum" je mnogo bolja od onog što sam čuo od Breskvice.. Nije ni za porediti zapravo.. Donosi dosta melanholije, emocije, moody je, tekst je baš, baš dobar... I dalje ne volim boju glasa pevačice za melanholiju, setu, tugu.
nekako mi fali malo kolorita u toj boji.. Da se tuga oboji glasom u sivo, u više nijansi sive... Ako ide Teya Dora na PZE, bojim se kako bi neka recimo slična pesma bila izvedena, ovde treba biti hell of performer da se to donese i servira... 🤔

"Džanum" je mnogo bolja od onog što sam čuo od Breskvice.. Nije ni za porediti zapravo.. Donosi dosta melanholije, emocije, moody je, tekst je baš, baš dobar... I dalje ne volim boju glasa pevačice za melanholiju, setu, tugu.
nekako mi fali malo kolorita u toj boji.. Da se tuga obiji glasom u sivo, u više nijansi sive... Ako ide Teya Dora na PZE, bojim se kako bi neka recimo slična pesma bila izvedena, ovde treba biti hell of performer da se to donese i servira... 🤔
Znači Prijovićka? :cool:

Pa dobro, Teya svakako može da učestvuje kao kompozitor i da ona sama nije materijal za esc, ali meni se lično mnogo sviđa njen glas i baš mi paše pesmi.

Pa dobro, Teya svakako može da učestvuje kao kompozitor i da ona sama nije materijal za esc, ali meni se lično mnogo sviđa njen glas i baš mi paše pesmi.
Naravno ima tu do ličnog ukusa dosta.. :)
Ja se previše "drogiram" melanholijom, pa imam možda vizije šta bih ja voleo tu da čujem.. 😬😁

Sto si tice Teye nadam se da mozemo ocekivati Dzanum 2.0 posto joj je ta pesma napravila momentum. Onda u poredjenju s Breskvisom Teya bi bila skuplja konceptualno ako ova dodje s balkanskim hitom.

Prijovićka bi bila idealna za Džanum. Ona bi samo svojom pojavom dočarala tu tugu iz pesme. Onda još malo zaigra i tako doda elemente tragedije i žiri nas časti sa 850 poena

Ako se ja drogiram melanholijom, neko drugi se izgleda drogira nečim drugim.. 🤔😬🤭

Pesma kao Dzanum se desava jednom u karijeri. Ne verujem da ce uspeti da napravi novu pesmu koja bi ostvarila isti uspeh, ali od srca zelim da me demantuje.
Ali da bude pesma priblizno slicnog kvaliteta mislim da moze. Kao npr Viktorija sa Tears Getting Sober i Imaginary Friend.

Status
Not open for further replies.
Back