Pokahontas
Ekspert
Glazer brani za 10
Ipak za 9 xDDDGlazer brani za 10
kakav Čempionšip, on će uskoro da nadjača sve lige van liga petice, nema sreće.Pribojavao sam se nekog teškog debakla, tako da je ovo odličan rezultat. A ujedno i dokaz da naši timovi nema šta da traže u takmičenju kao što je LŠ. Sve dok naša Superliga ne dostigne nivo barem engleske druge lige. Do tada ne vidim smisao učestvovanja u ovakvim takmičenjima
Ti prestani više da sereš, pametuješ i dvakom loncu da budeš poklopac.Tako mu je osećaj, ajde ga ostavi na miru, za ovaj komentar, zašto mu sadistički tako posle svega ovo radiš?
jel neki ljudi ovde uživaju da gaze nekoga, no matter what?
Evo bljuj po meni...
A da nisi ti ipak navijač De Bruynea i Vlahovića, a ne Citya i Juventusa?Ja kao navijac Cityja inace, bilo mi je nelagodno gledati nas klub protiv kluba za koji ja navijam. Isto tako bi bilo i da je protivnik Juventus jer navijam i za njih. A inace nisam ni Zvezdas ni Partizanovac, samo za Srbiju navijam.
I bata Kjeze i Fila Fodena i bebe Fagiolia i Jacka Grealisha i Kyle Walkera i Locatellija...A da nisi ti ipak navijač De Bruynea i Vlahovića, a ne Citya i Juventusa?![]()
Čemoionšip je jedna dozlaboga izvikana liga, i nema ni blizu nivo kvaliteta kakav pokušavaju da predstave ljubitelji engleskog fudbala. Pratim ga i uglavnom dobijamo ozbiljnu makljažu.Pribojavao sam se nekog teškog debakla, tako da je ovo odličan rezultat. A ujedno i dokaz da naši timovi nema šta da traže u takmičenju kao što je LŠ. Sve dok naša Superliga ne dostigne nivo barem engleske druge lige. Do tada ne vidim smisao učestvovanja u ovakvim takmičenjima