Fudbal

Ovo bome još i pristojno, mada pretpostavljam da treba zahvaliti najviše gospodinu golmanu. Ja sam mislila da će biti mnogo gore, posebno kada se uzme u obzir stanje forme u poslednje vreme.

Odlican utakmice zvezde jbg poraz al nema veze igrali smo protiv najace ekipe u Evropi tako da Bravo Momci idemo da se dobije Young Boys .

3-1 sasvim pristojno ako pogledamo statistiku, onaj klip od gola će da se mota narednih pet godina kao Pavkovljev gol protiv Liverpula hahaha

• Haha
Reactions: Mrm
Pribojavao sam se nekog teškog debakla, tako da je ovo odličan rezultat. A ujedno i dokaz da naši timovi nema šta da traže u takmičenju kao što je LŠ. Sve dok naša Superliga ne dostigne nivo barem engleske druge lige. Do tada ne vidim smisao učestvovanja u ovakvim takmičenjima

Ja kao navijac Cityja inace, bilo mi je nelagodno gledati nas klub protiv kluba za koji ja navijam. Isto tako bi bilo i da je protivnik Juventus jer navijam i za njih. A inace nisam ni Zvezdas ni Partizanovac, samo za Srbiju navijam.

Pa šta ti je onda do moga nelagodno ako tim za koji navijaš pobeđuje?

Tako mu je osećaj, ajde ga ostavi na miru, za ovaj komentar, zašto mu sadistički tako posle svega ovo radiš?

jel neki ljudi ovde uživaju da gaze nekoga, no matter what? :cry:

Evo bljuj po meni...

PA jer je u pitanju klub iz moje zemlje, jer navijam za nase klubove kad se nadju na medjunarodnim takmicenjima.

Ali opet sa druge strane, ne mogu da navijam za Zvezdu zbog njihove uprave i ko je sve tamo.

Pribojavao sam se nekog teškog debakla, tako da je ovo odličan rezultat. A ujedno i dokaz da naši timovi nema šta da traže u takmičenju kao što je LŠ. Sve dok naša Superliga ne dostigne nivo barem engleske druge lige. Do tada ne vidim smisao učestvovanja u ovakvim takmičenjima
kakav Čempionšip, on će uskoro da nadjača sve lige van liga petice, nema sreće.

jaz između malih i velikih će samo da se povećava, naš jedini spas je neka vrsta regionalne lige sa nama ravnima. Da li će to sa Mađarima, Rumunima, Hrvatima ili Grcima bitno nije.

Tako mu je osećaj, ajde ga ostavi na miru, za ovaj komentar, zašto mu sadistički tako posle svega ovo radiš?

jel neki ljudi ovde uživaju da gaze nekoga, no matter what? :cry:

Evo bljuj po meni...
Ti prestani više da sereš, pametuješ i dvakom loncu da budeš poklopac.

Lignjoslave čoveče prestani da osećaš krivnju za sve i svašta. Ako navijaš za jebeni Mančester siti onda uživau u njihovim igrama i pobedema. Pa makar im protivnik bili tvoji rođeni roditelji. Nauči da uživaš u malim stvarima, jer osnovu života i čine male stvari. Za svoje stanje apsolutno moraš da potražiš stručnu pomoć, i to pod hitno. Ali moraš da shvatiš da ne postoji čarobni štapić koji će sve da reši. Ti si taj koji stvara problem, ali si ujedno ti jedini koji može da ga reši. Daj više trgni se. Napravi listu želja šta želiš, šta ne želiš i radi na toj listi, gradi sebe korak po korak. Nauči da prihvatiš i poraze, a ne da za iste tražiš krivca u nekim drugim stvarima.

Ja kao navijac Cityja inace, bilo mi je nelagodno gledati nas klub protiv kluba za koji ja navijam. Isto tako bi bilo i da je protivnik Juventus jer navijam i za njih. A inace nisam ni Zvezdas ni Partizanovac, samo za Srbiju navijam.
A da nisi ti ipak navijač De Bruynea i Vlahovića, a ne Citya i Juventusa? 😁

Čemoionšip je jedna dozlaboga izvikana liga, i nema ni blizu nivo kvaliteta kakav pokušavaju da predstave ljubitelji engleskog fudbala. Pratim ga i uglavnom dobijamo ozbiljnu makljažu.

Ne može se takmičenje u LŠ meriti mečem sa Sirijem. Klubovi ranga Zvezde mogu da u nekim okolnostima naprave iznenađenje pa napadnu drugo mesto, ili treće, pa u LE i igra sa ekipama koje nisu baš vanzemaljci. Nema smisla učešća jedino ako se gleda kontekst osvajanja, ali neki uspesi, to je uvek moguće.

Koji ultra brzi prelazak u minus..Mada, ne viđa se često nadoknada od 7 minuta za prvo poluvreme. :D

Back