Kao zvanični ili onaj fanmade sa yt?Subwoolfer na svom instagram profilu okačili mashup sa Konstraktom.
Vidi se kakva nam je opozicija ako pozitivne znake mora da traži u muzičkom takmičenju gde glasa oko 100 hiljada ljudi
Fanmade vrv, ali samo sam video nisam čuo.Kao zvanični ili onaj fanmade sa yt?
I šta ćemo sad je novo Gotov je, ali to pitanje ćemo postaviti kad SNS ubedljivo pobedi na svim nivoima lolObožavam i inače taj GOTOV JE predaprilski optimizam (kao da neko drugi uopšte pa ima šanse na izborima lol), a posebno sad kad se isti učitava u Konstraktu![]()
Ona je deo crnog plemstva i nefil.Mislim da još samo fali da Jovanka Jolić izjavi da Konstry pripada reptilima i onda ste pokrili sve teorije![]()
I ja to ocekujem. Nas najbolji plasman jos od Zeljka.Ja polako postajem siguran da mi idemo jako, jako visoko. I ne kazem to zbog hajpa ovde
Tek smo poceli... samo laganoOna je 'ladno #2 u trendingu za muziku u Švedskoj.![]()
Ali Evropa podržava našu vlast, tj. podržavala ju je do ovoga sada sa Putinom. Realno kao najveći razlog potencijalnog nedostatka glasova za Srbiju (nevezano za pesmu) vidim demonstracije podrške Rusiji u BGu.Timeline: Evropa nas nagrađuje u maju jer smo smenili vlast u aprilu i Konstry pobeđuje.![]()
Jer ih bole uvo za Jermeniju.Baš malopre razmišljam, Azerbejdžan nisu nešto kaznili prošle godine zbog rata sa Jermenijom.
+ nismo jedina zemlja učesnica koja nije uvela sankcije Rusiji, ali je moguće da smo jedina gde su ljudi protestovali za Rusiju lol