rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Vidi se kakva nam je opozicija ako pozitivne znake mora da traži u muzičkom takmičenju gde glasa oko 100 hiljada ljudi 🤦‍♀️

Mislim, Konstraktina pesma je višeznačna, može da se shvati i kao protiv medicinskog novog poretka (knjižica može da bude kovid propusnica), i u tom smislu može biti podrška vladi koja je u Kriznom štabu preglasavala medicinski deo, i opirala se kovid propusnicama...

Previše je pesma višeznačna da bi bila neki predizborni znak...

Obožavam i inače taj GOTOV JE predaprilski optimizam (kao da neko drugi uopšte pa ima šanse na izborima lol), a posebno sad kad se isti učitava u Konstraktu 🤭

• Haha
Reactions: FFM
Obožavam i inače taj GOTOV JE predaprilski optimizam (kao da neko drugi uopšte pa ima šanse na izborima lol), a posebno sad kad se isti učitava u Konstraktu 🤭
I šta ćemo sad je novo Gotov je, ali to pitanje ćemo postaviti kad SNS ubedljivo pobedi na svim nivoima lol

Ja polako postajem siguran da mi idemo jako, jako visoko. I ne kazem to zbog hajpa ovde
I ja to ocekujem. Nas najbolji plasman jos od Zeljka.

Jednostavno je too iconic da propadne.

Zanimljivo da je na Spotify-u nema nigde još uvek, verovatno je konkurencija veća ili ljudi više vole da gledaju nastup nego da slušaju pesmu što takođe razumem.

• Like
Reactions: FFM
Timeline: Evropa nas nagrađuje u maju jer smo smenili vlast u aprilu i Konstry pobeđuje. 😂
Ali Evropa podržava našu vlast, tj. podržavala ju je do ovoga sada sa Putinom. Realno kao najveći razlog potencijalnog nedostatka glasova za Srbiju (nevezano za pesmu) vidim demonstracije podrške Rusiji u BGu.

Baš malopre razmišljam, Azerbejdžan nisu nešto kaznili prošle godine zbog rata sa Jermenijom. 👀

+ nismo jedina zemlja učesnica koja nije uvela sankcije Rusiji, ali je moguće da smo jedina gde su ljudi protestovali za Rusiju lol

Baš malopre razmišljam, Azerbejdžan nisu nešto kaznili prošle godine zbog rata sa Jermenijom. 👀

+ nismo jedina zemlja učesnica koja nije uvela sankcije Rusiji, ali je moguće da smo jedina gde su ljudi protestovali za Rusiju lol
Jer ih bole uvo za Jermeniju.

Back