Izbori

Osim tih individualnih zahteva, zar nije logično da se time pozabavi državna administracija, da povežu podatke iz matičnih evidencija i umrle automatski uklone iz biračkih spiskova?

A ti koji godinama nisu u Srbiji, to apsolutno nema nikakave veze, dok imaju srpsko državljanstvo biće upisani u birački spisak RS..

Jednostavno. Da malo ulijemo strah ovdasnjim naprednjacima. Da znaju da mogu da se kontrolisu i da smanje mahinacije. Naravno ostane tu uvek glasanje od kuce, ucene, obaveza slikanja listica i to. I gle cuda odjednom su pali sa redovnih 50+%, cak na onim vojkot izborima 68%, na skromnih cak i losih za njih 41%

A ti koji godinama nisu u Srbiji, to apsolutno nema nikakave veze, dok imaju srpsko državljanstvo biće upisani u birački spisak RS..
Ma naravno, ali samo da ne glasaju 🤣

Osim tih individualnih zahteva, zar nije logično da se time pozabavi državna administracija, da povežu podatke iz matičnih evidencija i umrle automatski uklone iz biračkih spiskova?
Umrli se iz biračkog spiska brišu na dnevnom nivou.. Iz MUP-a svakodnevno lokalnim samoupravama stižu zahtevi za upis, promenu i brisanje u BS.. Ukoliko se primeti da neko nije obrisan iz BS, potrebno je uraditi lični zahtev za brisanje iz istog... Za svako brisanje je obavezno DONOŠENJE REŠENJA, kao i za upis i promenu, tako da se moži i tražiti primerak rešenja.. Zahtev za upis, promenu, brisanje iz BS, može se podneti i MDULS-u, ali onda je sporije jer onda MDULS isti proces radi preko JLS..
Ima i iz nepoznatih i vrlo retko poznatih razloga neupisanih u BS, i procedura za lični upis je ista.. A ko ima e-upravu, od pre oar dana može i online upis..
A kao što ai video sad je moguć i online uvidu u imena sa BS po svakom BM u Srbiji..

Ma naravno, ali samo da ne glasaju 🤣

To već nema veze sa BS, to su već stranačke mahinacije..

Određen broj se prijavi za glasanje iz inostranstva..

Određen broj se prijavi za glasanje iz inostranstva..
Ako ne promaše prozor za prijavljivanje (što mi se par puta desilo)...

Zanimljivo da je konzulat slao mejlom obaveštenje da može da se prijavi od ... do ... samo za referendum 😅

Za obične izbore mora da se piše konzulatu s pitanjem da li je počelo prijavljivanje...

Ako ne promaše prozor za prijavljivanje (što mi se par puta desilo)...

Zanimljivo da je konzulat slao mejlom obaveštenje da može da se prijavi od ... do ... samo za referendum 😅

Za obične izbore mora da se piše konzulatu s pitanjem da li je počelo prijavljivanje...
Grrrrrrr....to mi već ne pričaj.. 😠😠😠
To ja radim, muku mučim sa zaposlenima u konzulatima i ambasadama.. 😤
Ambasade još nekako, ali konzulati.. 😭
Prati na sajtu MDULS-a oni moraju da istaknu obaveštenje da je počela prijava..kai i MSP, ali im je pregledniji sajt i moderniji..

Rekao sam da ne bih, da Srbija ide u pogrešnom pravcu i da imam izrazito negativno mišljenje o Vulinu. (To su bila neka od pitanja)

Učestvujem u Ipsosovim i Gfk istraživanjima skoro 10 godina i nikad kao od 2020. pa do danas nije bilo da nekoliko puta godišnje stižu ove ankete Da li biste glasali za Velikog vođu?

Ja sam nekad učestvovao u GfK istraživanjima, ali su vremenom proredili slanje upitnika i na kraju potpuno prestali da šalju. Uglavnom se radilo o istraživanju u vezi sa trgovinom.

Da, oni ne rade to više. Ipsos radim redovno, Marketagent i Seeintouch ponekad.

Učestvujem u Ipsosovim i Gfk istraživanjima skoro 10 godina i nikad kao od 2020. pa do danas nije bilo da nekoliko puta godišnje stižu ove ankete Da li biste glasali za Velikog vođu?

To ti je to, tačno otprilike si u tome koliko je SNS na vlasti, malko kraće ajde, ali to je to.. Nikad nisu manje znali na čemu su i kada i koje izbore da raspišu.. Maglovito im je trenutno, šta i kako..

Otkud Ponoš tako visoko, meni je on nešto neprimetan. SNS svakako i dalje ima ubedljivu podršku.

Popularan je medju umerenom desnicom i izbeglima iz HR. Je l' izborni prag ostaje na 3% ili ce ga dizati?

Ovaj lik je radio takve parodije na racun politicara da sam se kidao od smeha, i samo je nestao...

Amidzic krao njegove snimke jedno vreme za Amig Show. A sad ima dosta materijala za parodiju.

Popularan je medju umerenom desnicom i izbeglima iz HR. Je l' izborni prag ostaje na 3% ili ce ga dizati?
Izbeglice su uglavnom glasali za SRS, a sada su 90% za velikog vodju. Ponos tu nema sta da trazi, optuzuju ga za dezerterstvo, izdaju, topljenje tenkova i ko zna sta sve jos 😁
Smesno ili ne, ali najbolja i najtacnija istrazivanja ima Djoka Vlah tj. Djordje Vukadinovic, jedini koji to ozbiljno i profesionalno radi.

Pa objasni onda Ponoša ovako visoko u istraživanjima? Šta, platio?

Back