Petar
Ekspert
Nije lud čovek da ga razvlače kojekakvi...Mislim da je on rekao da se nece baviti politikom, samo aktivizmom
Nije lud čovek da ga razvlače kojekakvi...Mislim da je on rekao da se nece baviti politikom, samo aktivizmom
Opštine sa koima ja sarađujem najviše, brišu umrle na dnevnom nivou...Još samo da se birački spisak i sredi, da u njemu budu samo potencijalni glasači, a ne i umrli.
Verovatno se ovi iz biračkih komisija vode hrišćanski-islamsko-hebrejskim dogmama po kojima smrt predstavlja prelaz iz jednog u drugi oblik života. Ne vidim razlog zašto Pokojna Mileva ne bi imala pravo glasa i po čemu je tamo neka živuća Mileva u prednosti nad njom. Pogotovo ako će pokojnica da glasa za "prave ljude". Stop diskriminaciji mrtvakaJoš samo da se birački spisak i sredi, da u njemu budu samo potencijalni glasači, a ne i umrli.
a kako provalite ove kojima traze ljude iz spiska da li su glasali, a bi ih izvodili na biralista?što se tiče izbornih mahinacija u gradskim sredinama jako retko budu s obzirom da tu većina kontrolora budu opozicioni, bar iz mojeg ličnog iskustva.
glasače van biračkog mesta? Veruješ na reč jbg.a kako provalite ove kojima traze ljude iz spiska da li su glasali, a bi ih izvodili na biralista?
kod mene nije bilo toga, ali čuo sam od prijatelja da je kod njega bilo par putane, ne ne van bm, nego kad traze kontrolorima iz sns-a da im salju za neka imena sa spiska da li su izasla, ako nisu da ih zovu i da idu po njih da dodju da glasaju...
ekstremnoDa jbt, to i nije krsenje pravila ustvari, kad pogledas, opasnu masineriju ima SNS, neki nisu toga ni svesni...
U prevodu, vaskrsli, ne umrli.Još samo da se birački spisak i sredi, da u njemu budu samo potencijalni glasači, a ne i umrli.
Sad je već alarmantno zbog raspisivanja izbora u Decembru 2023. Ako se uskoro ne raspiše, neće ni moći tehnički da se izvede.. Proverava se "raspoloženje" na sve strane..Opet me Ipsos ispituje da li bih glasao za SNS kad bi izbori bili sad u nedelju... Ko li mu sad drma kavez?
Ocu moga tasta je stizao poziv za glasanje za svake izbore do 2020., inace covek je umro 1993.godine.Preterujete što se toga tiče....ali apsolutno preterujete....ima mahinacija koje nisu vezane za umrle uopšte...o tome neću pisati sigurno javno ovde...