Za sve je kriva Jelena Karleuša.Šta sve ovde iščitah na ovih par stranica haha.Jebo Ludu Karlu šta ovde ima.
Miloše obavezno da promeniš ime foruma, a i cele srpske OGAE sekcije. Obavezno da se izbaci deo Srbija
Ko je taj? Mozda mi je iskakao, ne mogu da se setim...Jel i vama na YT iskace stalno onaj lik Hugestaff... hoce li prestati da krka vec jednom
Svaki video mu je u nekom resotranu, naruci ceo jelovnik i onda jede to sa nekim gostom koga pozove, skoci mi holesterol samo dok ih gledamKo je taj? Mozda mi je iskakao, ne mogu da se setim...
Hmm... Ne secam ga se zaista, jer kako Youtube preteruje za reklamama, cesto i ne obracam paznjuSvaki video mu je u nekom resotranu, naruci ceo jelovnik i onda jede to sa nekim gostom koga pozove, skoci mi holesterol samo dok ih gledam
Šta si to pretraživao kad ti izlazi lik koji se prejedaSvaki video mu je u nekom resotranu, naruci ceo jelovnik i onda jede to sa nekim gostom koga pozove, skoci mi holesterol samo dok ih gledam
Mislim da ga je pomešao sa jednim drugim lol ne deluje mi da se ovaj prejeda.Šta si to pretraživao kad ti izlazi lik koji se prejeda
Ovaj se bukvalno obogatio od prejedanjaNikocado Avocado?
Vidim kupio kuću od 2 miliona dolara, ali koja je poenta kad će za par godina umreti, bošoprosti.Ovaj se bukvalno obogatio od prejedanja