Leo, da znaš.Čestitke BebiI čestitke Maloj bez nje Bebi je bio samo ideja
![]()
Za nju je bio zaslužan Stole što sam negde na kraju i napomenuo. Tako da nije moja zasluga, ali ajde esteta sam inače tako da bih upicanio to svakako, samo ne bi bilo tako profi.Mogao bi i ti da organizuješ ponovo, tvoja grafika je bila fenomenalna![]()
dabogda ti preseo taj Džanum više nikad da ne odeš dalje od 17. mesta u polufinaluisprozivaću te, samo sačekaj da se završe rezultati
Zapravo volim ovu pesmu od Vintidž Lude Karle xDJos jednom cistitke Bebiju na pobedi, kao i Tetsujinu na organizaciji.
Hvala svima koji su glasali za Snap! Cuo sam je na nekoj rekapitulaciji i dopala mi se dovoljno za slanje,
Prvobitno sam imao u planu da istrolujem sa Ludom Karlomm ali mi bilo malo glupo xD ali poslusajte moju nesudjenu pesmu koja bi verovatno zavrsila na poslednjem mestu:
Ma lisica je to@Stole tebe stalno drmaju intruzivne misli tokom slanja pesama, ali na kraju uvek izabereš dobro![]()
Jao, bolje što nisi.Jos jednom cistitke Bebiju na pobedi, kao i Tetsujinu na organizaciji.
Hvala svima koji su glasali za Snap! Cuo sam je na nekoj rekapitulaciji i dopala mi se dovoljno za slanje,
Prvobitno sam imao u planu da istrolujem sa Ludom Karlomm ali mi bilo malo glupo xD Ipak poslusajte moju nesudjenu pesmu koja bi verovatno zavrsila na poslednjem mestu:
Zaista hvala svima na poenima, još uvek nisam u stanju da pogledam eksel tabelicu glavnu nagradicu organizatora!!!
A sad ono što ste svi željno iščekivali:
PREPUŠTAM ORGANIZACIJU IVANI
Hvalaaa!Hvala, mada nije trebalo.
Samo nisam najsigurnija kada će tačno tema, sobzirom na to da imam neke nedoumice i čekam barem jednog od Miloša da čujem šta misle.
Čestitke inače na pobedi, od mene 4 poena, ali i konkurencija prejaka.
od Ludih Srba? xDDDKoka Kola, Marlboro, Suziki