ја сам се мало одвикао искрено јер нисам ишао ноћним таксијем баш неко време и питам ову што је била са мном, она каже, ма да дивљака колико хоћеш...
ја сам се мало одвикао искрено јер нисам ишао ноћним таксијем баш неко време и питам ову што је била са мном, она каже, ма да дивљака колико хоћеш...
Je l' to znači da ti je prošli put ipak naplatio više, budući da je uzeo 800, a arena je dalja od Sava centra? 650 mi deluje da je ok, po važećoj tarifi.. јбт који дивљи запад, има и такси ознаку која је светлела...за ту деоницу је изашло иначе 650 рсд, ноћни!
I da, sa ovim se u potpunosti slažem, već duže vreme kada su saznale neke informacije o Mrm neki pokušavaju na silu da ga spuste na ovaj ili onaj način, a ljubomora je čudo.Pritom iz takvog obraćanja se samo oseti zavist što neko misli da zavređuje nešto što on ima.
Malo da se pozabave sobom i sopstvenim produhovljenjem.
Znaci blago meni 29. decembra... Jedino da zovem moje da dodju po mene..Да се могло ући у 17, ушли би сигурно...
Чекамо после такси, и не можеш да нахваташ, један стане, пита кроз прозор онако џиберски са пола улице "Докле идеш?" ja кажем, а он ће на то "Може бато за 2000"...... јбт који дивљи запад, има и такси ознаку која је светлела...за ту деоницу је изашло иначе 650 рсд, ноћни!
ne mora da znači...možda to bude i ranije malo, možda će moći da se uđe i u bus, videćeš...Znaci blago meni 29. decembra... Jedino da zovem moje da dodju po mene..
Promo kod: MicyOhh, odoh da guglam kako se otvara OnlyFans.
Rusija ima pare i tehniku (govorim o vojnom budžetu), ali oni kao narod nemaju disciplinu u svom mentalnom sklopu. I to je njihov veliki nedostatak.Često cenim tvoje mišljenje. Ali nije ti svako racionalno niti je povezano sa trenutkom. Svakako dobro je što misliš i imaš stav o svemu još samo da si nam rekao kako si to skontao. Verovatno zato što Rusi nisu odmah stigli do Poljske bez da imaju sada taj interes. Ili možda zato što je zapad očekivao da se raspadnu i ida ih pojede inflacija a ona veća kod njih nego u Rusiji. I ne bi bilo dobro samo da govriš kako je neko sam sebi dovoljan. Kad zlo krene možeš biti ili na ovoj ili onaj strani. Treće nema u bilo kom ratu. Zašto bi Rusi branili Jermeniju koja napravi sve kontra od dogovora koji je sama i svojevoljno potpisala u tom istom ODKB-u. Nema tu večnog dogovora. Ili ispoštuješ SVE ili te pojede mrak.
Isto bi se to nama desilo ovde već sutra ukoliko naša vlast ne bi pozvala DIREKTNO Rusiju na intervenciju.
Verovatno ćeš pitati zašto su Rusi onda otišli kada su prvi stigli na Kosovo. Lično pokojni Slobodan mislići da će da se udidi i dodvori natou i da ostane još na vlasti posle Kumansovskog sporazuma ,dogovrio je i predložio da se Rusi odmah povuku sa Kosova. Oni su to i napravili. Što bi bili veći Srbi od nas. Jer ih pozvao polse DOS ? Nije niti je ta gomila većinom hohšaplera išta uradila za državu. Tobož uinuli vize. To je bila jedina tekovina za njihovu izdaju i poltronstvo.
Jel naš cenjeni sadašnji predsednik sad zvao ili možda planira da pozove Ruse ako Šiptari krenu da ih ubijaju naveliko i proteruju u kolonama, ...e pa to ćemo videti. Ako ih ne pozove, (a pomisli da može sam protv natoa ponovo) prodao ih je i predao. A to se zove izdaja. I ne može drugačije da se definiše. I za to nisu krivi Rusi nego samo MI. Dakle Rusi neće doći niti braniti Srbiju ako ih se direktno ne pozove. A to znači baza vojna u Srbiji pod jedan , pa dolazak na Kosovo ,posebo sever, pa bi se druga priča pričala. Sigurno ovakvih ispada i scena ne bi bilo. Ako bi i bilo ni Albancima ni natoau više ne bi dani bili kakvi su sad. U to ne treba niko da sumnja.
Sad povuci paralele sa Jeremenijom i njenim šefom kako je uvio svoju zemlju u crno. A Rusi takve prevarante ne da neće da brane nego ih kazne.
Širi se priča tj. javna je tajna čak i među medecinskim osobljem da je dosta dece posle primanja baš te MMR vakcine ( zaštita od tri vrste boginja) postalo autistično. Podaci pristižu iz više izvora i više zemalja. Naravno na kraju sve je statistika. Ali ko to živi za nejga sigurnio nije ni statistika ni zezanje. To je sve što mogu da Vam kažem. Drugih spoznaja nemam.