Često cenim tvoje mišljenje. Ali nije ti svako racionalno niti je povezano sa trenutkom. Svakako dobro je što misliš i imaš stav o svemu još samo da si nam rekao kako si to skontao. Verovatno zato što Rusi nisu odmah stigli do Poljske bez da imaju sada taj interes. Ili možda zato što je zapad očekivao da se raspadnu i ida ih pojede inflacija a ona veća kod njih nego u Rusiji. I ne bi bilo dobro samo da govriš kako je neko sam sebi dovoljan. Kad zlo krene možeš biti ili na ovoj ili onaj strani. Treće nema u bilo kom ratu. Zašto bi Rusi branili Jermeniju koja napravi sve kontra od dogovora koji je sama i svojevoljno potpisala u tom istom ODKB-u. Nema tu večnog dogovora. Ili ispoštuješ SVE ili te pojede mrak.Kakva crna Rusija i njihova zaštita. Jermeni su imali priliku 1991. da pripoje Arcah,jer to i jeste jermenska zemlja od pamtiveka, ali su ih ujebali Rusi. Obećavali su im nekakvu zaštitu i bla bla. Azerbejdžan je tada bio teška sirotinja, i ovi su bez problema mogli da uzmu svoje. Danas Jermenija ni po kom parametru ne može da se meri i da se nosi sa Azerima.
A što se Rusije tiče, moj neki stav je da su oni mnogo bliže raspadu zemlje nego pobedi u Ukrajini.
Širi se priča tj. javna je tajna čak i među medecinskim osobljem da je dosta dece posle primanja baš te MMR vakcine ( zaštita od tri vrste boginja) postalo autistično. Podaci pristižu iz više izvora i više zemalja. Naravno na kraju sve je statistika. Ali ko to živi za nejga sigurnio nije ni statistika ni zezanje. To je sve što mogu da Vam kažem. Drugih spoznaja nemam.Environmentalist, šta misliš o MMR vakcinama?
Pa Prija kida kako peva, ne može biti AngelinaMene podsetila na Andjelinu, ali moze i Nevena xD
Ma pricam o snalazenju na sceni. Njih dve = cetiri leve noge.Pa Prija kida kako peva, ne može biti Angelina
E nije žuta Stole, to je ova haljina, prvi, početni stajling, samo svetlo je bilo žuto i na pola snimaka je ispala tako..Tu jos i izgleda lepo, ali ona zuta haljina...kao na buvljaku da ju je pazarila.
Eto, spremi se otprilike tako..Ispravio sam odmah na pola 9, dobro da znam otprilike do kada je kocert.
Kazaćeš nam sutra ko je bio..Pa sigurno je podelila goste na 3 dana, da ih ne strpa sve za jedno veče..