Offtopic

Kakva crna Rusija i njihova zaštita. Jermeni su imali priliku 1991. da pripoje Arcah,jer to i jeste jermenska zemlja od pamtiveka, ali su ih ujebali Rusi. Obećavali su im nekakvu zaštitu i bla bla. Azerbejdžan je tada bio teška sirotinja, i ovi su bez problema mogli da uzmu svoje. Danas Jermenija ni po kom parametru ne može da se meri i da se nosi sa Azerima.

A što se Rusije tiče, moj neki stav je da su oni mnogo bliže raspadu zemlje nego pobedi u Ukrajini.
Često cenim tvoje mišljenje. Ali nije ti svako racionalno niti je povezano sa trenutkom. Svakako dobro je što misliš i imaš stav o svemu još samo da si nam rekao kako si to skontao. Verovatno zato što Rusi nisu odmah stigli do Poljske bez da imaju sada taj interes. Ili možda zato što je zapad očekivao da se raspadnu i ida ih pojede inflacija a ona veća kod njih nego u Rusiji. I ne bi bilo dobro samo da govriš kako je neko sam sebi dovoljan. Kad zlo krene možeš biti ili na ovoj ili onaj strani. Treće nema u bilo kom ratu. Zašto bi Rusi branili Jermeniju koja napravi sve kontra od dogovora koji je sama i svojevoljno potpisala u tom istom ODKB-u. Nema tu večnog dogovora. Ili ispoštuješ SVE ili te pojede mrak.

Isto bi se to nama desilo ovde već sutra ukoliko naša vlast ne bi pozvala DIREKTNO Rusiju na intervenciju.
Verovatno ćeš pitati zašto su Rusi onda otišli kada su prvi stigli na Kosovo. Lično pokojni Slobodan mislići da će da se udidi i dodvori natou i da ostane još na vlasti posle Kumansovskog sporazuma ,dogovrio je i predložio da se Rusi odmah povuku sa Kosova. Oni su to i napravili. Što bi bili veći Srbi od nas. Jer ih pozvao polse DOS ? Nije niti je ta gomila većinom hohšaplera išta uradila za državu. Tobož uinuli vize. To je bila jedina tekovina za njihovu izdaju i poltronstvo.
Jel naš cenjeni sadašnji predsednik sad zvao ili možda planira da pozove Ruse ako Šiptari krenu da ih ubijaju naveliko i proteruju u kolonama, ...e pa to ćemo videti. Ako ih ne pozove, (a pomisli da može sam protv natoa ponovo) prodao ih je i predao. A to se zove izdaja. I ne može drugačije da se definiše. I za to nisu krivi Rusi nego samo MI. Dakle Rusi neće doći niti braniti Srbiju ako ih se direktno ne pozove. A to znači baza vojna u Srbiji pod jedan , pa dolazak na Kosovo ,posebo sever, pa bi se druga priča pričala. Sigurno ovakvih ispada i scena ne bi bilo. Ako bi i bilo ni Albancima ni natoau više ne bi dani bili kakvi su sad. U to ne treba niko da sumnja.
Sad povuci paralele sa Jeremenijom i njenim šefom kako je uvio svoju zemlju u crno. A Rusi takve prevarante ne da neće da brane nego ih kazne.

Environmentalist, šta misliš o MMR vakcinama?
Širi se priča tj. javna je tajna čak i među medecinskim osobljem da je dosta dece posle primanja baš te MMR vakcine ( zaštita od tri vrste boginja) postalo autistično. Podaci pristižu iz više izvora i više zemalja. Naravno na kraju sve je statistika. Ali ko to živi za nejga sigurnio nije ni statistika ni zezanje. To je sve što mogu da Vam kažem. Drugih spoznaja nemam.

Last edited:
Dobar je koncert, meni je super jer je baš akcenat bio na pevanju.. Tri puta se presvukla, elegantno svaki stajling, poslednji belo odelo najjači..
Ali bilo je i za igranje ko voli.. :)
"Dam dam" na kraju na bis posla aplauza je bilo top.. 🙌 Iako to nije moja pesma, ali za igranje za kraj super..
Krivo mi je što nije moju omiljemu baladu pevala "Ogavno", to joj zameram, ali kako je iznela pevački ceo koncert svaka čast... Aco Pejović kidaaa.. Brena nije bila.. 😮
Video sam Cecu i Maju Berović na izlazu sada, one iz VIP-a, mi sa fan pita, a Ana Sević mi je bila sve vreme iznad glave, snimala i igrala, pošto smo se naslanjali na VIP deo, a ja sam morao na ogradau povremeno da se naslonim da se odmorim..
Video sam za vip stolovima i Žiku Jakšića, Sašu Kapora i onu njegovu plavu i Branka Ružića..

Ja sam ostao u šoku kada sam pre dva dana ustanovio na osnovu novih, javnih dostupnih podataka o popisu stanovništva u Americi gde je izvedena i statistika o broju stanovnika po gradovima . Dakle USA imaju samo 10 gradova iznad 1 miliona stanovnika. Neverovatno.
A još veći vic mi je to da čuveni Majami ima tek nešto više pazite sad ovo 400 hiljada stanovnika. Ja prvo nisam verovao a onda sam dobio zaista prave zvanične podatke i to je sve tako. Podaci su verodostojni i najnoviji.

Samo Hjuston i Čikogo imaju nešto iznad 2 miliona stanovnika. Losanđeles iznad 3 (oko 4) milona i Njujork sa više od 8,5 miliona.
Naprimer kandski Toronto je veći od Losanđelesa.

Ovo je najlepši nastup bio, za "Bogata sirotinja"...

Attachments

• IMG_20230928_224337.webp
    IMG_20230928_224337.webp
    228.2 KB · Views: 10
  • IMG_20230928_224453.webp
    IMG_20230928_224453.webp
    140.9 KB · Views: 10
A prvi stajling i šminka, svestki stvarno.. :)

Attachments

• IMG_20230928_211246_1.webp
    IMG_20230928_211246_1.webp
    193.6 KB · Views: 10
Tu jos i izgleda lepo, ali ona zuta haljina...kao na buvljaku da ju je pazarila.

Tu jos i izgleda lepo, ali ona zuta haljina...kao na buvljaku da ju je pazarila.
E nije žuta Stole, to je ova haljina, prvi, početni stajling, samo svetlo je bilo žuto i na pola snimaka je ispala tako.. 😟 A inače je zlatna kao na ovoj mojoj slici i deluje baš glam.. A krenula je i sa plaštom zlatnim preko nje, koji je na snimcima, on isto izgleda žuto od svetala, njega je bacila u publiku.. 🤓😁

@libertà

Ovako, nisu počeli da puštaju u 18 kao što piše, nego u 19 tek, koncert je trebalo da počne u 20:30 po planu, otkud ti pola osam.. Ali je počelo sa pola sata zakašnjenja, znači u 21 h i trajalo je skoro 3 h, oko 23:45 sam izašao iz Arene, bila je poslednja 17-ica koja je došla, ali nismo u nju uspeli da uđemo.. 😤

Mada ljudi koje znam koji su bili kažu da im je bilo super, možda je ona uživo bolja u prenošenju te emocije

• Like
Reactions: Mrm
Ispravio sam odmah na pola 9, dobro da znam otprilike do kada je kocert.
Eto, spremi se otprilike tako..
Nema puno gostiju, samo Dejan Kostić onaj, sa njim otpeva duet i onda ode da se presvuče on otpeva jednu pesmu, posle Aco Pejović, car, sa njim isto duet, pa ode da se presvuče, on otpeva dve svoje pesme..na kraju ide blok pesama drugih izvođača koje ona najviše voli.. Neću više da ti pričam, da ti bude zabavnije.. :)

Pa sigurno je podelila goste na 3 dana, da ih ne strpa sve za jedno veče..

• Wow
Reactions: Mrm
Pa sigurno je podelila goste na 3 dana, da ih ne strpa sve za jedno veče..
Kazaćeš nam sutra ko je bio..

E da @libertà,

Pivo ti je 400 rsd da znaš i kaži ako uzimaš da ti sipa više, oni što idu sa pokretnim kanisterima na leđima i toče hoće da sipaju sve penu bre, piva na dnu, za 400 rsd dva gutljaja piva, ajdeee...

Back