Offtopic

Mrm, kako si opisao, kao da si u Nju Delhiju. 😭

@Micky da
ја сам се мало одвикао искрено јер нисам ишао ноћним таксијем баш неко време и питам ову што је била са мном, она каже, ма да дивљака колико хоћеш...

. јбт који дивљи запад, има и такси ознаку која је светлела...за ту деоницу је изашло иначе 650 рсд, ноћни!
Je l' to znači da ti je prošli put ipak naplatio više, budući da je uzeo 800, a arena je dalja od Sava centra? 650 mi deluje da je ok, po važećoj tarifi.

• Like
Reactions: Mrm
Da ono je bilo malo nakarikano nešto prošli put...

Pritom iz takvog obraćanja se samo oseti zavist što neko misli da zavređuje nešto što on ima.
Malo da se pozabave sobom i sopstvenim produhovljenjem.
I da, sa ovim se u potpunosti slažem, već duže vreme kada su saznale neke informacije o Mrm neki pokušavaju na silu da ga spuste na ovaj ili onaj način, a ljubomora je čudo. 🙄

Samo mene ne ubacujte u to jer ja sa Mrmom nemam skoro nikakvu komunikaciju na forumu niti repliciramo jedan drugom, pa bi bilo lepo da napišete na koje osobe mislite jer se ovako stiče utisak da ja Mrmu stalno pominjem privatni život i sl. a sa dečkom ne znam da li sam tri puta se nadovezao na post, ako i toliko.

Чему сад ово? Откуд и зашто ово? 😰

Да се могло ући у 17, ушли би сигурно... 🤭

Чекамо после такси, и не можеш да нахваташ, један стане, пита кроз прозор онако џиберски са пола улице "Докле идеш?" ja кажем, а он ће на то "Може бато за 2000"...... јбт који дивљи запад, има и такси ознаку која је светлела...за ту деоницу је изашло иначе 650 рсд, ноћни!
Znaci blago meni 29. decembra... Jedino da zovem moje da dodju po mene..

Ja tako kad zaglavim negde u kasne sate ili kad je haos u gradu koristim Car go, narucim vozilo preko aplikacije i tu su za par minuta. Uopste nemam poverenje u taksiste.

A sto se tice gradskog prevoza u BG, sve je to apsolutna istina. Jedan od najgorih javnih prevoza kada je rec o vecim gradovima i prestonicama u regionu je sigurno u Beogradu. Koliko sam samo puta usao u trolejbus koji jednostavno stane i crkne na sred ulice. Tu su i neredovni polasci, saobracajna nekultura, milionski grad bez podzemne zeleznice itd...

• Sad
Reactions: Mrm
Da ne pominjem i sto naglo polaze i naglo koce. Ovi stranci sto voze, njih bas briga.

Zato cu ja 23.12. ko covek da iznajmim stan na dan u blizini arene i bog da me vidi. 💅
Tako sam i za Natasin koncert uradio i nisam se pokajao.

Skupi su stanovi u tom kraju ako ideš sam, jedino ako je dvoje ili više ljudi, npr. jedan stan preko puta arene se izdaje za oko 10.000 za jedan dan. Drug koji danas ide na Prijin koncert je tražio, pa je na kraju ipak uzeo nešto sa druge strane reke. Jedna od opcija je i Garni hotel Jugoslavija, relativno blizu arene, za nekih 6-7 hiljada dinara, zavisno od termina i sobe, dok su ostali bolji hoteli daleko skuplji. Eventualno, ako vam ne smeta da budete sa drugima u stanu, tj. da iznajmite samo sobu, a ostatak (kuhinju, kupatilo itd) delite sa stanarima, onda može nešto jeftinije da se prođe. Najjeftiniji su hosteli, mada većina je u starom delu Beograda, npr, za 1500 dinara, ali i to ima mane jer su sobe i sa do 8 kreveta, pa ne zna se da li ćete sobu deliti... U svakom slučaju, što se ranije potraži, veće su šanse da se nađe nešto.​

Spotify nešto neće da mi radi. Moguće je da sam nešto zeznuo kao kad sam imao prezentaciju pesama na FSC... Ali neće na kompu da mi otvori aplikaciju, preusmerava me na Chrome. Nemam premium, nije valjda da je od danas nešto promenjeno za free korisnike. :(

Uvod u bionženjering i vegetativno razmnožavanje:

Korisno za ljubitelje prirode, zelenila i uređenje svog vrta.

Kako dobiti novu sadnicu ukorenjivanjem grane na drvetu

Često cenim tvoje mišljenje. Ali nije ti svako racionalno niti je povezano sa trenutkom. Svakako dobro je što misliš i imaš stav o svemu još samo da si nam rekao kako si to skontao. Verovatno zato što Rusi nisu odmah stigli do Poljske bez da imaju sada taj interes. Ili možda zato što je zapad očekivao da se raspadnu i ida ih pojede inflacija a ona veća kod njih nego u Rusiji. I ne bi bilo dobro samo da govriš kako je neko sam sebi dovoljan. Kad zlo krene možeš biti ili na ovoj ili onaj strani. Treće nema u bilo kom ratu. Zašto bi Rusi branili Jermeniju koja napravi sve kontra od dogovora koji je sama i svojevoljno potpisala u tom istom ODKB-u. Nema tu večnog dogovora. Ili ispoštuješ SVE ili te pojede mrak.

Isto bi se to nama desilo ovde već sutra ukoliko naša vlast ne bi pozvala DIREKTNO Rusiju na intervenciju.
Verovatno ćeš pitati zašto su Rusi onda otišli kada su prvi stigli na Kosovo. Lično pokojni Slobodan mislići da će da se udidi i dodvori natou i da ostane još na vlasti posle Kumansovskog sporazuma ,dogovrio je i predložio da se Rusi odmah povuku sa Kosova. Oni su to i napravili. Što bi bili veći Srbi od nas. Jer ih pozvao polse DOS ? Nije niti je ta gomila većinom hohšaplera išta uradila za državu. Tobož uinuli vize. To je bila jedina tekovina za njihovu izdaju i poltronstvo.
Jel naš cenjeni sadašnji predsednik sad zvao ili možda planira da pozove Ruse ako Šiptari krenu da ih ubijaju naveliko i proteruju u kolonama, ...e pa to ćemo videti. Ako ih ne pozove, (a pomisli da može sam protv natoa ponovo) prodao ih je i predao. A to se zove izdaja. I ne može drugačije da se definiše. I za to nisu krivi Rusi nego samo MI. Dakle Rusi neće doći niti braniti Srbiju ako ih se direktno ne pozove. A to znači baza vojna u Srbiji pod jedan , pa dolazak na Kosovo ,posebo sever, pa bi se druga priča pričala. Sigurno ovakvih ispada i scena ne bi bilo. Ako bi i bilo ni Albancima ni natoau više ne bi dani bili kakvi su sad. U to ne treba niko da sumnja.
Sad povuci paralele sa Jeremenijom i njenim šefom kako je uvio svoju zemlju u crno. A Rusi takve prevarante ne da neće da brane nego ih kazne.

Širi se priča tj. javna je tajna čak i među medecinskim osobljem da je dosta dece posle primanja baš te MMR vakcine ( zaštita od tri vrste boginja) postalo autistično. Podaci pristižu iz više izvora i više zemalja. Naravno na kraju sve je statistika. Ali ko to živi za nejga sigurnio nije ni statistika ni zezanje. To je sve što mogu da Vam kažem. Drugih spoznaja nemam.
Rusija ima pare i tehniku (govorim o vojnom budžetu), ali oni kao narod nemaju disciplinu u svom mentalnom sklopu. I to je njihov veliki nedostatak.

Što se Karabaha tiče, Moskva tu nije lupila nikakvu packu Jerevanu, već su direktno izdali Stepanakert (sada već Henkendi) koji je njima bio važan i odan saveznik (čak i kao međunarodno nepriznata teritorija). I što je još važnije, time su izgubili važnu bazu na području koje je njima od vitalnog interesa. A uradili su to ne zato što su želeli, već jednostavno nisu imali kapaciteta da urade bilo šta po tom pitanju. Ukrajina je njih sjebala po svim mogućim osnovama, niko nije očekivao da će rat otići tako daleko, tj da će se pola sveta svrstati na stranu Ukrajine.

Kada sam govorio o raspadu, problem Rusije je jako oslabljen državni i policijski aparat. Pa Prigožin je sa par stotina vojnika bez problema skoro došao do Moskve i umalo izvršio državni udar.

A na Kavkazu mislim da tek sledi veći oružani sukob, ovaj put u zapadnoj azerskoj pokrajini Nahičevanu. Inače i Nahičevan i Karabah su odvajkada bili jermenska zemlja, sve dok nekom birokrati u sovjetskoj Moskvi nije palo na pamet da crta nove granice

Ovi ko B92 i Astana, cas menjaju ime, cas se vracaju na staro, ne mozes vise da pohvatas...

Back