Offtopic

Bebi meze sečeš na kosine i serviraš, hoću neko jelo da čujem bre. Vojvođanin pravi a da ne zna domaću supu da spremi? Pu mamicu mu j... od domaće koke, što bi rekla moja pokojna baba ako se ne žuti supa nije dobra!
Zaista se ne snalazim u kuhinji, uglavnom kupim sastojke i odem kod nekog ko se snalazi u kuhinji i lepo se najedemo. Svako spram svojih talenata. 👛

Zdrava hrana u mom frižideru kad ga otvorim da uzmem čokoladni puding:

giphy.webp

Imam baš offtopic temu, dosadno mi je.
1. Koja je vaša tzv. guilty pleasure hrana, ultra nezdrava a obožavate?
2. Omiljena hrana iz detinjstva?
3. Čudne kombinacije hrane koje volite?
4. Neka vrsta hrane koju ne volite ali većina voli?
5. Omiljena hrana za sva vremena, ono daj mi pa nek' crknem bilo kada , bilo gde?
6. Šta najbolje umete da spremate?
Bio sam ubeđen da imamo "Hranu" kao posebnu temu a to je u stvari tema "Kupovina" pa sam permutovao. Mislim nije na odmet i ovde da diskutujemo ako vas ne mrzi o ovome 😂
1. Pljeskavice.
2. Bilo koji krem, samo sam to hteo jesti kao dete.
3. Pa i nema ih bas.
4. Przena mesavina paprika i jaja.
5. Pomfrit.
6. Makarone.

gumene bombone u abnormalnim količinama

nmp, špagete?

leb i koka kola

kestenje i koštunjavo voće (bez kikirikija)

5. Omiljena hrana za sva vremena, ono daj mi pa nek' crknem bilo kada , bilo gde?
lazanje i giros

viršle i kajganu :love: 😂

1. Razne grickalice i slatkisi
2. Vruce pecenje 😁
3. Nisam siguran da je cudno, ali meni je prelepo - kikiriki puter i med
4. Pica 😂
5. Uff giros najomiljeniji ikada, obozavam da narucim kada je esc finale 😍
6. Karbonaru sam doktorirao xD

1. Slabo hrana, ali u poslednje vreme gazirana pića
2. Spanać i bilo šta sa paradajz sosom
3. Umakao sam hleb i grisine u sve i svašta
4. Meso (dont @ me)
5. Verovatno neka varijanta krompira, ili testa
6. Osnovne stvari i poneki kolač

Vidim ja da ovde Petar samo ume vragolanije u kuhinji. Nema ništa od vas, piiih 😂 Neki skup da organizujemo gladni bismo ostali. Čekam Malu da se oglasi, i Eticu, zanima me šta kuva dok preslušava FSC.

Bilo sta sto mozes kupiti nakon sto se opijanis, hrana nakon sto pijes je nesto najsladje ikad (naravno kad kazem pijes ne mislim na da se otrujes nego onako dovoljno da si opusten) U zadnje vreme to je durum ili nesto iz pekare kao burek.

Ovo nije bas iz detinjstva, ali tokom tinejdzerskih godina sam jeo dosta majoneza, vecinu meseci sam jeo po 2 tegle, sad je smesno jer retko kad jedem majonez, samo ako jedem burger, pa mi daju za pomfrit. Inace osim toga poparu sa biskvitima i mleko.

Ne znam ni dali je cudno ali jedino sto mi pada na pamet je ajvar i tuna.

Med, marmalad, dzem bilo sta sto je slatko u tom pogledu, plus suvo voce, nesto najgroznije ikada. Isto tako luk je jako popularan na balkanu, a ja mrzim sve sa lukom (mrzim i kromid ali mogu da trpim u malim kolicinama).

Nista specijalno, ali mogu da jedem pilece meso svaki dan.

Nista

Uh, težak izbor reči ovde, više bih rekao da je simbol EX YU nego zaostavština.

Ona za vreme EX YU je bila nešto najbliže svetskoj zvezdi sa ovih prostora što smo imali. Nezahvalno je porediti to vreme sa ovim sad koje je potpuno drugačije po svemu.
Pa Brenin poslednji album i spotovi su bukvalno stalno referenca na starre spotove i vremena.

Kao kad filmska fransiza zapadne u kreativnu krizu pa prodaje nostalgiju

Vidim ja da ovde Petar samo ume vragolanije u kuhinji. Nema ništa od vas, piiih 😂 Neki skup da organizujemo gladni bismo ostali. Čekam Malu da se oglasi, i Eticu, zanima me šta kuva dok preslušava FSC.
Nisam kuvar, al volim da gledam Remzijevu "Paklenu kuhinju". 😁😁

Bio sam ubeđen da imamo "Hranu" kao posebnu temu a to je u stvari tema "Kupovina" pa sam permutovao. Mislim nije na odmet i ovde da diskutujemo ako vas ne mrzi o ovome 😂
1. Volim čvarke i onaj loj kad se stegne od pečene jagnjetine.
2. Kao klinac nisam jeo ništa tako dane postoji
3. Omlet sa jabukama
4.Ne volim svinjsko pečenje i pasulj
5. Obožavam paprike punjene sirom
6. Bez lažne skromnosti odlično kuvam i znam da spremim gotovo svako jelo, i slano i slatko

E meni je to ekstra za doručak. Čak pravim i slanu i slatku verziju. Jabuke odlično idu i uz pečeno meso, pogotovo uz ta masnija mesa idu odlično.

Zaboravio sam da napišem da ne volim pileći file, kako god da se napravi meni je to presuvo i bezukusno

Back