Offtopic

Imam baš offtopic temu, dosadno mi je.
1. Koja je vaša tzv. guilty pleasure hrana, ultra nezdrava a obožavate?
Čokolada.

2. Omiljena hrana iz detinjstva?
Čokolada i verovatno pomfrit. Bio sam nemoguć što se tiče hrane kada sam bio mali i to su bile jedine dve stvari koje sam prihvatao da jedem. Jednom prilikom mi je stric rekao da bih državu prodao za pomfrit 😂 Nemam pojma kako sam odrastao da imam 195, ali sad gotovo nikad ne jedem pomfrit. Iako i dalje obožavam krompir u skoro svim oblicima, uglavnom ga kuvam ili pečem u rerni.

3. Čudne kombinacije hrane koje volite?
Ne znam koliko je “čudno”, ali svakako nisam nikog video da to radi sem mene. Kada kupujem čips, gotovo nikad ga ne jedem samog, nego ga jedem uz neku vrstu sira (obično je to feta sir). Kombinacija čips + sir + koka kola = njam. Zapravo sam se toliko navikao da tako jedem čips, da mi se više ni ne dopada da ga jedem samog, jer mi bude previše slan.

4. Neka vrsta hrane koju ne volite ali većina voli?
Suši (mada je suši svakako acquired taste). Takođe ne volim paradajz i grožđe a čini mi se da ih 99,9% ljudi voli.

5. Omiljena hrana za sva vremena, ono daj mi pa nek' crknem bilo kada , bilo gde?
Čokolada.

6. Šta najbolje umete da spremate?
Umem svašta da spremam, ali nekoliko ljudi mi je reklo da nisu probali lepši krompir nego kad im ja spremim 😍

Imam baš offtopic temu, dosadno mi je.
1. Koja je vaša tzv. guilty pleasure hrana, ultra nezdrava a obožavate?
2. Omiljena hrana iz detinjstva?
3. Čudne kombinacije hrane koje volite?
4. Neka vrsta hrane koju ne volite ali većina voli?
5. Omiljena hrana za sva vremena, ono daj mi pa nek' crknem bilo kada , bilo gde?
6. Šta najbolje umete da spremate?
Bio sam ubeđen da imamo "Hranu" kao posebnu temu a to je u stvari tema "Kupovina" pa sam permutovao. Mislim nije na odmet i ovde da diskutujemo ako vas ne mrzi o ovome 😂
1. Generalno, sve tipove tzv. "junk food" hrane obožavam, ali bih izdvojio burgere i picu.
2. Popara definitivno, nešto što danas uopšte ne jedem, ali mi je to baš throwback u detinjstvo. :LOL:
3. Ne eksperimentišem sa hranom, ne volim slatko-slane kombinacije i slične varijante.
4. Ne znam, možda recimo kačamak sa jogurtom, to često praktikujem za doručak.
5. Pica i palačinke.
6. Nisam vičan u kuhinji, ali neke osnovne stvari znam. Recimo da se u poslednje učim na raznim varijantama pasti.

Ja najviše volim domaćinska, sa sirom, pa onda sa kajmakom. Posle toga najviše volim običan, pa onda ljuti.

Inače čačanski više volim nego chipsy, što se običnog čipsa tiče.

Jao Anhelito, ne spominji mi čips. 🤣 Od svih nezdravih grickalica, to mi je bilo najteže da izbacim. Ovaj "oven baked" je kao neka zdravija varijanta, ali svejedno. Kečap štapići su mi bili favorit, ali i onaj sa pavlakom i lukom, koga mislim da više nema.

I ona je odlična i danas se rado peva.
Evo gledam lineup Jugovizije 1989. godine.. Još bi te godine mogla i da pobedi, nije baš tako extra godina Jugovizije, iako je donela ESC pobednika.. 🤣🤣

Ali kad je bio nekad Pick Čačak, e to je bilo top, sad Chipsy Way.. :(

Mislim da su Indexi rekorderi na Jugoviziji,učestvovali 8 puta,nijednom nisu pobjedili.

Back