Offtopic

Ovaj keks obožavam!

716009.jpg

Ja dugo Twix nisam jeo, nije mi bio nešto privlačan ali u poslednje vreme ima ga dosta kod mene... Ali ipak....

1. Snickers
2. Twix
3. Mars
4. Bounty

Kokos samo u rafaelo kuglicama 😁

• Like
Reactions: Mrm
Ja dugo Twix nisam jeo, nije mi bio nešto privlačan ali u poslednje vreme ima ga dosta kod mene... Ali ipak....

1. Snickers
2. Twix
3. Mars
4. Bounty

Kokos samo u rafaelo kuglicama 😁
Identičan raspored..

Moram i ja ovaj leksikon o hrani... :D
1. Koja je vaša tzv. guilty pleasure hrana, ultra nezdrava a obožavate?
2. Omiljena hrana iz detinjstva?
3. Čudne kombinacije hrane koje volite?
4. Neka vrsta hrane koju ne volite ali većina voli?
5. Omiljena hrana za sva vremena, ono daj mi pa nek' crknem bilo kada , bilo gde?
6. Šta najbolje umete da spremate?
1. Općenito volim prženu hranu i mogla bih ju izbaciti iz prehrane, ali teško mogu odoljeti domaćim prženim krumpirićima i pohanim tikvicama.

2. Najdraži ručak iz djetinjstva: juha od paradajza i palačinke s pekmezom od kajsija. :D

3. Spomenute pržene krumpiriće volim jesti s kečapom i kiselim vrhnjem (u isto vrijeme), kikiriki flips i mliječna čokolada (obožavam taj slano-slatki okus), a uz paštetu od slanutka ili graha (sama pravim) volim piti toplo mlijeko s kakaom. 😅 Zanimljiva kombinacija koju sam probala na Adventu u Wrocławu je neka vrsta sira koja se kupi na tacnici s džemom od brusnice. Na prvi pogled čudno, ali božanstven okus.

4. Riba i općenito sve iz vode mi smrdi, ne mogu se natjerati to pojesti, iako sam dosta toga probala. Dalje od jednog zalogaja nije išlo.

5. Krumpiri i tikvice na sve moguće načine.

6. Pogačice i kiflice. :D

Bože me sakloni ovog antifish foruma.... o_O

Riba i morski plodovi!!!! ❤️

Bounty i kod mene glavni, još jedan fan kokosa, ostalo i nema neki redosled. Zavisi od trenutka.

Pihtije NIKADA. Od kuvanih jela jedino što zaista ne mogu da jedem jeste sladak kupus, to organski ne podnosim. Dok su podvarak, kiseli kupus i sarma prosto brendovi, u zimskom periodu mi je to na redovnom meniju. 🤣

Back