Offtopic

@Petar

Imali su juče opštinske odbore SNS-a, svuda po Srbiji, ja se raspitam uvek kod onih koje znam da idu, da vidim šta im pričaju... Ovaj konkretno vodi I.V.ni K o Kosovu nije spominjano, ali zato kreću u RAT za izbore.. VDV, kampanja, pultovi, izvlačenje ljudi na izbore, itd itd, vojska se mobiliše.. 🤣🤣 To su regularne stvari koje se spremaju, a od neregularnih, to već ne smeju da mi kažu... Tako da lepo, Petar, Lignjoslav, Mrm, Brm čitaju ovo i zanimaju se, a dok trepneš eto ga 17.12. i nova SNS vlada... 😍💥🤓✌️

Milan Mladenovic narkoman - "duh Beograda kojeg vise nema"

Pa ne moze da ima kad su pomrli od droge svi
Ljudi se ne mere po tome od čega su preminuli nego kakvi su ljudi bili i kakva dela su ostavili iza sebe.
Scena bila i ostala na belom.

Last edited:
@Petar

Imali su juče opštinske odbore SNS-a, svuda po Srbiji, ja se raspitam uvek kod onih koje znam da idu, da vidim šta im pričaju... Ovaj konkretno vodi I.V.ni K o Kosovu nije spominjano, ali zato kreću u RAT za izbore.. VDV, kampanja, pultovi, izvlačenje ljudi na izbore, itd itd, vojska se mobiliše.. 🤣🤣 To su regularne stvari koje se spremaju, a od neregularnih, to već ne smeju da mi kažu... Tako da lepo, Petar, Lignjoslav, Mrm, Brm čitaju ovo i zanimaju se, a dok trepneš eto ga 17.12. i nova SNS vlada... 😍💥🤓✌️
More opet kazem neka se biju oni sami a mene neka ostave na miru.

Neobavesteni Kostunica je tu napravio debelu gresku sto nije ostavio Kurtija u zatvoru.

• Haha
Reactions: Mrm
Me znam da li da se ljutim, da se smejem, da li da plačem.. 😡🤣😭

Jel mozemo da prestanemo vise o politici i da se vratimo grickalicama i cokoladama?

Sad bih pojeo 10 komada Milke sa Oreo keksom ili Najlepse zelje sa keksom takodje.

Ili kilogram Swisslion Choco Biscuita.

To bi mi dobro doslo.

• Sad
Čak sam čuo da im je I.V. rekla u fazonu: "Prekidamo kampanju i VDV, gubimo dane zbog ovog bezveznog dana žalosti"..u tom fazonu.. 🤣🤣🤣

Kakav ti je ovo fotosop?
Lele... 😂

That 70S Show Lol GIF by Peacock

• Haha
Meri se sto nam fanovi te muzike seru o moralu
Lol
Preteruješ malo 😅

Ako smo do Milana, više je do toga da se antiratni stavovi propovedaju tokom vremena zla, kada to nije popularno, nego da se pravimo naivni i slučajno iskorišćeni 30 godina kasnije...
(A i za ovo ima primera u različitim vrstama muzike...)

Lol
Preteruješ malo 😅

Ako smo do Milana, više je do toga da se antiratni stavovi propovedaju tokom vremena zla, kada to nije popularno, nego da se pravimo naivni i slučajno iskorišćeni 30 godina kasnije...
(A i za ovo ima primera u različitim vrstama muzike...)
Poenta je da fanovi ostalih vecinom propalih zanrova muzike konstantno seru iako njihova muzika promovise iste vrednosti kao i Aca Lukas.

Back