Lignjoslav
Ekspert
Vucko je definitivno najvece zlo koje nas je zadesilo posle Slobodana.
Ljudi se ne mere po tome od čega su preminuli nego kakvi su ljudi bili i kakva dela su ostavili iza sebe.Milan Mladenovic narkoman - "duh Beograda kojeg vise nema"
Pa ne moze da ima kad su pomrli od droge svi
More opet kazem neka se biju oni sami a mene neka ostave na miru.@Petar
Imali su juče opštinske odbore SNS-a, svuda po Srbiji, ja se raspitam uvek kod onih koje znam da idu, da vidim šta im pričaju... Ovaj konkretno vodi I.V.ni K o Kosovu nije spominjano, ali zato kreću u RAT za izbore.. VDV, kampanja, pultovi, izvlačenje ljudi na izbore, itd itd, vojska se mobiliše..To su regularne stvari koje se spremaju, a od neregularnih, to već ne smeju da mi kažu... Tako da lepo, Petar, Lignjoslav, Mrm, Brm čitaju ovo i zanimaju se, a dok trepneš eto ga 17.12. i nova SNS vlada...
![]()
Ko te dira?More opet kazem neka se biju oni sami a mene neka ostave na miru.
Neobavesteni Kostunica je tu napravio debelu gresku sto nije ostavio Kurtija u zatvoru.
Necu mo-bi-li-za-ci-ju. Necu da umrem.Ko te dira?
Meri se sto nam fanovi te muzike seru o moraluLjudi se ne mere po tome od čega su preminuli nego kakvi su ljudi bili i kakva dela su ostavili iza sebe.
Scena bila i ostala na belom.
LolMeri se sto nam fanovi te muzike seru o moralu
Poenta je da fanovi ostalih vecinom propalih zanrova muzike konstantno seru iako njihova muzika promovise iste vrednosti kao i Aca Lukas.Lol
Preteruješ malo
Ako smo do Milana, više je do toga da se antiratni stavovi propovedaju tokom vremena zla, kada to nije popularno, nego da se pravimo naivni i slučajno iskorišćeni 30 godina kasnije...
(A i za ovo ima primera u različitim vrstama muzike...)