Poslovi

E pa ići neće... Nema šanse..

Ne nije taj vajb uopšte.. Zlo je to što ONI rade...
Ne može da se ide nigde sada... I tako će ostati...

Dobro jutro, radni narode. Ponedeljak je, vraćamo se na posao. Ja do petka radim i onda idem na malu pauzu. :D Je l' su vam puni prijemni sandučići elektronske pošte?

Nisu puni, ne komuniciramo putem mejla, tj. retko i to samo sa administracijom, već preko četa, trenutno je to Cliq, nekad se koristili Microsoft Teams i Slack, davno bio u upotrebi i Skype.

Ma sa klijentima preko mejla, a interno Discord. Mada sam ja više fan Slack-a, ali ae.

Sa klijentima nemam direktnu komunikaciju :) mada oni koji su imali, pored mejla, koristili su čet i za to, otvore valjda posebne kanale za klijente.

I naravno neće ići niko na bilo koje službeno putovanje, do kraja godine, mislim ti koji rade stranku, i koji rade poslove vezane za izbore NARAVNO...
Nek je prebace ti koji su je doveli, ako im se ne dopada što je tu, negde drugde, ne zanima me...
To mi je potvrđeno danas, ja sam rekao bude li tako ja samo Evropu radim onda, i to šta izaberem, sa kojima mi se dopada da radim, NE ZANIMA ME ni Amerika, ni Australija, ni Azija, neka vide ko će da dolazi, jer znam sve kako je bilo 2022. godine kada smo imali referendum, pa izbore u kratkom vremenskom periodu, povlačena je stranački ionako nekoliko puta po nedelju dana i više....ne zanima me više, neću ni prekovremeno, ali da me neko za*ebava sa službenim sada...kako da ne....

its-not-gonna-happen-not-gonna-happen.gif

Last edited:
Sledeći put će ona da psotavi uslov, ako Mrm ide na službeni put po Evropi, idem i ja, inače ne može ni on. :LOL:

• Wow
Reactions: Mrm
Pa to će se i zvati sada neko, ali nema im ništa od toga ako kabinet ovde kaže, jbg što je Selaković nije povukao, nije mogao SVE da ih povuče i odvede sa sobom kad se min vratilo u SPS ruke...žao mi jeeeeee.... 😌😌

Mrme, Vama stvarno ne predstavlja nikakav problem da ovdje ovako javno iznosite toliko detalja o svom poslu i navodite tolika konkretna imena i prezimena? 👀

A zašto se uopšte vezuju ministarstva za stranke? Zar nije dovoljno što je ministar iz određene stranke, a ostali da budu nezavisni i da rade za državu, a ne stranku?

• Haha
Reactions: Mrm
A zašto se uopšte vezuju ministarstva za stranke? Zar nije dovoljno što je ministar iz određene stranke, a ostali da budu nezavisni i da rade za državu, a ne stranku?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@Miloš

A gde da zaposle aktiviste majke ti? 🤭🤣

ja ću da tražim pp-ovca nekog za posao sada za pomoć, ali nema ništa od toga oni će u RAT do decembra....

Back