Offtopic

Meni ona nikad nije bila nešto privlačna, ali da je djevojka uspješan model i da ima liniju to stoji.

HRT i dalje emituje južnoameričke sapunice... počeo sam gledam neku...pa batalio..:(

Ja sam baš dosta gledao HRT (nije da smo imali puno kanala hahaha) onomad, em serije, em ona emisija isto oko 12 kad su spotove puštali, pa Najslabija karika, Milijunaš itd.

Prestao sam da gledam tipa 2010. jer Total TV nije imao u ponudi sve do prije par godina, sad ima ali ni sad ne gledam 😂 kao ni TV uopšte

Dvije su stvari na svijetu neuništive - one mikroskopske životinje nalik na grinje i HRT termin u 12:30 rezerviran za telenovele🥵

Ja sam na HRT kao mali voleo da gledam onu crtanu igru (u stilu Izi Mizija valjda), mislim da je glavni lik bila Nora i imala je plisanog medu ili tako nesto. Uopce se ne secam detalja, ali secam se da su imali i website sa nekim igricama.

I naravno najslabiju kariku.

Ja sam na HRT kao mali voleo da gledam onu crtanu igru (u stilu Izi Mizija valjda), mislim da je glavni lik bila Nora i imala je plisanog medu ili tako nesto. Uopce se ne secam detalja, ali secam se da su imali i website sa nekim igricama.

I naravno najslabiju kariku.
Nora Fora 😅

Ja sam to morao da skidam sa neta za sina moje drugarice.. I još neke crtaće sa hr sinronizacijom - dete propričalo na hrvatskom. :ROFLMAO:

Je li iko gledao prije onu seriju Dolina sunca 😀

Jao da gledao sam tad sve hrvatske serije, Vila Marija, ona sa fudbalerima, ali Dolina Sunca mi je bila omiljena, a i pesma sa uvodne spice je prelepa.

U Makedoniji je jedno vreme bila popularna jedna hr serija koja u kojoj su glavni likovi par ispostavilo da su brat i sestra (mislim?) Pa su onda oni napustili seriju pa se cela serija emitovala toliko dugo da se jedva prepoznalo sta jos rade. Tu sam prvi put cuo za Antoniju Šolu. Ta serija je bila super na pocetka ali onda je otisla kvragu.

Nora Fora 😅

E da, Nora Fora, obozavam.

Jao da gledao sam tad sve hrvatske serije, Vila Marija, ona sa fudbalerima, ali Dolina Sunca mi je bila omiljena, a i pesma sa uvodne spice je prelepa.

U Makedoniji je jedno vreme bila popularna jedna hr serija koja u kojoj su glavni likovi par ispostavilo da su brat i sestra (mislim?) Pa su onda oni napustili seriju pa se cela serija emitovala toliko dugo da se jedva prepoznalo sta jos rade. Tu sam prvi put cuo za Antoniju Šolu. Ta serija je bila super na pocetka ali onda je otisla kvragu.
Da, Zabranjena ljubav. Naslovna pjesma od Proeskog :) nema čega nije bilo tamo - incest, homoseksualnost, prostitucija...

To je najdugovječnija hrv. sapunica ikad, naprasno su prekinuli snimanje 2008. i nikad nije bio neki smislen kraj. Prije par godina je cijela postavljena na YT, stvarno ne treš treševa, ali me tako spuca nostalgija, obožavao sam kao klinac

Zabranjena ljubav najjača serija i gluma vrijedna Oskara

Ja sam pratio Ljubav u zaleđu i Obične ljude, te serije su mi skroz okej bile

Nikad mi pažnju nisu privukle hr sapunice, gledao sam samo jedno vreme sa babom Dolinu sunca i Ne daj se, Nina.

E da, Nora Fora, obozavam.
I meni je Dolina sunca bila omiljena.

Majka je gledala neku sa Veljačom a majka joj je Ksenija Pajić, i sledeću gde je Veljača zlica a glavni junaci slikarka i fudbaler.
Naučio sam i neke nove reč tada, pre svega štakor i škrinja (i špilja, mada ne znam da li sam je video prvi put u "Malom piratu" ili u ovoj prvoj seriji) xD
Da se niko ne uvredi, ali televisine saputnice su umetnost u svakom smislu za hr/srb sapunice.

Gledao sam pre neki dan Kseniju u remasterizovanoj verziji Oficira sa ružom sa Žarkom Lauševićem. Kako dobar ljubavni film. ❤️

Back