Nora ForaJa sam na HRT kao mali voleo da gledam onu crtanu igru (u stilu Izi Mizija valjda), mislim da je glavni lik bila Nora i imala je plisanog medu ili tako nesto. Uopce se ne secam detalja, ali secam se da su imali i website sa nekim igricama.
I naravno najslabiju kariku.
Je li iko gledao prije onu seriju Dolina sunca![]()
Nora Fora![]()
Da, Zabranjena ljubav. Naslovna pjesma od ProeskogJao da gledao sam tad sve hrvatske serije, Vila Marija, ona sa fudbalerima, ali Dolina Sunca mi je bila omiljena, a i pesma sa uvodne spice je prelepa.
U Makedoniji je jedno vreme bila popularna jedna hr serija koja u kojoj su glavni likovi par ispostavilo da su brat i sestra (mislim?) Pa su onda oni napustili seriju pa se cela serija emitovala toliko dugo da se jedva prepoznalo sta jos rade. Tu sam prvi put cuo za Antoniju Šolu. Ta serija je bila super na pocetka ali onda je otisla kvragu.
I meni je Dolina sunca bila omiljena.Jao da gledao sam tad sve hrvatske serije, Vila Marija, ona sa fudbalerima, ali Dolina Sunca mi je bila omiljena, a i pesma sa uvodne spice je prelepa.
U Makedoniji je jedno vreme bila popularna jedna hr serija koja u kojoj su glavni likovi par ispostavilo da su brat i sestra (mislim?) Pa su onda oni napustili seriju pa se cela serija emitovala toliko dugo da se jedva prepoznalo sta jos rade. Tu sam prvi put cuo za Antoniju Šolu. Ta serija je bila super na pocetka ali onda je otisla kvragu.
E da, Nora Fora, obozavam.