Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Petre da li se mi na na novom forumu poznajemo ili se ne poznajemo ? :unsure::D
Što se mene tiče, poznajemo se, ja nisam ovde došao da se svađam s narodom, bukvalno sam pun najboljih namera i nikad nisam bio dobroćudniji. I kad dođe i mirCo pružiću ruku, pozdraviću se.

Sad bi neko rekao:
zorica-markovic.gif

Ali zaista sam iskren. :D

Što se mene tiče, poznajemo se, ja nisam ovde došao da se svađam s narodom, bukvalno sam pun najboljih namera i nikad nisam bio dobroćudniji. I kad dođe i mirCo pružiću ruku, pozdraviću se.

Sad bi neko rekao:
zorica-markovic.gif

Petar bude kao:
vesna-rivas.gif

🤝

Mene ne bi čudilo da izvise obe i ode neko neočekivan. Da nije Uraganki otišla bi Naiva.
Na kraju ce da ode Angelina ili neko 5., ovo troje tu cisto da se svi svadjaju oko njih 🤣
Da pa Sara vs Zorja clash, i Lukas kao neka nepogoda - ta situacija najviše odgovara Angellini 😁 Što je meni lično prihvatljiva varijanta.

Mada sve komentarišemo sad na slepo i gluvo, ne mogu tizeri da naslute kompletan utisak i doživljaj samih pesama, plus neko (znamo i ko) može da odradi neko ozbiljno padanje na dupe od scenskog nastupa, što bi dosta odvuklo pažnju od svega ostalog.

Ne zanima nas, al pesma joj je valjda ultra personalna 🤣
E upravo, ja razumem veliki potencijal njene pesme kao etno-balade i one lepe ženske jeke od etno pevanja (još kažu Sanja kao bek na matrici, mislim odlično), i ima Grand kao podršku, ali nije lirska tematika pesme neka upakovana tanana osećanja kao sad Lane Moje, Oro, Lejla, Nije ljubav stvar, pa i Kruna, niti kompozicija sama deluje da je na tim nivoima. Ona će bukvalno da dođe i viče svoje ime u refrenima, to nije nešto na šta će da padne opštepatriotski auditorijum, niti smo više muzički u 2005-2015. eri da sam taj etno stil toliko zapali ljude. Posebno što mnogi ne znaju ko je ona jer nisu gledali ZG, i posebno što mlađi sad više prate sve nego stariji.

Meni je krivo što nemamo drugačiji sistem glasanja da bude uzbudljivije malo. Ovo 12, 10, 8 ... mi je bzvz i brzo se sazna ko je eliminisan iz trke.

Status
Not open for further replies.
Back