Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ona 1979. godište.

Najsnwšniji su sad opisi za ove neke pjesme koje smo već čuli.

Primetio sam da Sanja malo drugačije izgleda nego s dosta šminke, ali ne bih baš tako komentarisao nečiji fizički izgled. Izgleda skroz pristojno, a i ovako je simpatična.

Primetio sam da Sanja malo drugačije izgleda nego s dosta šminke, ali ne bih baš tako komentarisao nečiji fizički izgled. Izgleda skroz pristojno, a i ovako je simpatična.
Slažem se. Moj komentar je bio više iskazivanje iznenadjenja.

sviđa mi se logo, moderan je i baš domaći (ćirilica), ali brate dal može neoriginalniji naziv: pesma za evroviziju.
što niste predložili i poguraloli malo da se zove Srbovizija.

sviđa mi se logo, moderan je i baš domaći (ćirilica), ali brate dal može neoriginalniji naziv: pesma za evroviziju.
što niste predložili i poguraloli malo da se zove Srbovizija.
Moglo je originalnije, ali kad pogledaš ostale zemlje najoriginalniji nazivi su "Vi odlučujete", Dora i Supernova :D Sve ostalo je Pesma za Evropu, Evrosong i varijacije. Šveđani i Albanci i "Festival pesama" :D Izgleda da jednostavno javnim servisima nije bitno kako se zove to takmičenje.

slažem se za ostale zemlje, mislio sam da bude bar zvučnije, lako za izgovor, da može da se brendira, lakše prenosi po medijima. mislim da će pesmu za evroviziju mnogi da zovu beovizija još dugo..

Neki brkaju pojmove. Cuo sam npr voditeljku Premijere na pinku koja ne pravi razliku izmedju "Pesma za Evroviziju" i "Pesma Evrovizije." 😁
eto npr i ovo. mada mi se ranijih godina dizala retka kosa na glavi od neinformisanosti i pogrešno korišćenih pojmova. otud želja da to bude malko originalnije, pamtljivije.. a uostalom i pogrešno je postavljen sam naziv. tačnije bi bilo: pesma za pesmu evrovizije.

Lepa je Igorova pesma, doduse ne za esc, ali za moje usi da.
Tijanin tizer zvuci kao nastavak Greha sa Beovizije 2006.
Marija Mikic ce izgleda imati finu baladicu kao sto sam i ocekivao.
A sto se Konstrakte tice, ne znam stvarno na sta ste pali, ono zvuci zastarelo i messy.

Tizer za Lukasov spot

Uvijek može gore, bolje i Pesma za Euroviziju nego da vam naziv NF-a zvuči kao plan za istrjebljenje planeta Zemlje (Krajowe Eliminacje) 😀
Pa oni sad imaju još gori naziv za NF: Tu bije serce Europy! Wybieramy hity na Eurowizję!

A gde moze da se cuje tizer te Marije Mikic? Kako ide njen profil na drustvenim mrezama ili okacite delic ovde?

Status
Not open for further replies.
Back