Mirko vrebaA ja mislio da je mirCo.Znači ipak sam pogriješio.
Mirko vrebaA ja mislio da je mirCo.Znači ipak sam pogriješio.
Objavila.Ček nije li neko jučeo ovde rekao da će Zorja danas objaviti neki snipet ....
misliš ono na vlogu ..ili nešto na mrežema..... pa aj nalepi ako ima nešto novo da ne kopamObjavila.
I ja ,mada sam brzo shvatio da nije,omikron je fin prema meniJa sam mislio da je omikron EvilSmile L O L
Na storiju njenom ima.misliš ono na vlogu ..ili nešto na mrežema..... pa aj nalepi ako ima nešto novo da ne kopam
tnx in advance![]()
A ja slatka sam i finaja ,mada sam brzo shvatio da nije,omikron je fin prema meni
loco locoA ja slatka sam i fina
Što se mene tiče, poznajemo se, ja nisam ovde došao da se svađam s narodom, bukvalno sam pun najboljih namera i nikad nisam bio dobroćudniji. I kad dođe i mirCo pružiću ruku, pozdraviću se.Petre da li se mi na na novom forumu poznajemo ili se ne poznajemo ?![]()
Petar bude kao:Što se mene tiče, poznajemo se, ja nisam ovde došao da se svađam s narodom, bukvalno sam pun najboljih namera i nikad nisam bio dobroćudniji. I kad dođe i mirCo pružiću ruku, pozdraviću se.
Sad bi neko rekao:
![]()
Ali zaista sam iskren.![]()
Bukvalno.Ne znam ni ja kakva je Zorja, niti me to zanima, ne šaljemo je na personality contest.
Što se mene tiče, poznajemo se, ja nisam ovde došao da se svađam s narodom, bukvalno sam pun najboljih namera i nikad nisam bio dobroćudniji. I kad dođe i mirCo pružiću ruku, pozdraviću se.
Ali zaista sam iskren.![]()
Mene ne bi čudilo da izvise obe i ode neko neočekivan. Da nije Uraganki otišla bi Naiva.
Da pa Sara vs Zorja clash, i Lukas kao neka nepogoda - ta situacija najviše odgovara AngelliniNa kraju ce da ode Angelina ili neko 5., ovo troje tu cisto da se svi svadjaju oko njih![]()
E upravo, ja razumem veliki potencijal njene pesme kao etno-balade i one lepe ženske jeke od etno pevanja (još kažu Sanja kao bek na matrici, mislim odlično), i ima Grand kao podršku, ali nije lirska tematika pesme neka upakovana tanana osećanja kao sad Lane Moje, Oro, Lejla, Nije ljubav stvar, pa i Kruna, niti kompozicija sama deluje da je na tim nivoima. Ona će bukvalno da dođe i viče svoje ime u refrenima, to nije nešto na šta će da padne opštepatriotski auditorijum, niti smo više muzički u 2005-2015. eri da sam taj etno stil toliko zapali ljude. Posebno što mnogi ne znaju ko je ona jer nisu gledali ZG, i posebno što mlađi sad više prate sve nego stariji.Ne zanima nas, al pesma joj je valjda ultra personalna![]()