Naiva je toliko simpa i harizmatična, baš bih voleo
Slažem se. Moj komentar je bio više iskazivanje iznenadjenja.Primetio sam da Sanja malo drugačije izgleda nego s dosta šminke, ali ne bih baš tako komentarisao nečiji fizički izgled. Izgleda skroz pristojno, a i ovako je simpatična.
Moglo je originalnije, ali kad pogledaš ostale zemlje najoriginalniji nazivi su "Vi odlučujete", Dora i Supernovasviđa mi se logo, moderan je i baš domaći (ćirilica), ali brate dal može neoriginalniji naziv: pesma za evroviziju.
što niste predložili i poguraloli malo da se zove Srbovizija.
RealnoUvijek može gore, bolje i Pesma za Euroviziju nego da vam naziv NF-a zvuči kao plan za istrjebljenje planeta Zemlje (Krajowe Eliminacje)![]()
eto npr i ovo. mada mi se ranijih godina dizala retka kosa na glavi od neinformisanosti i pogrešno korišćenih pojmova. otud želja da to bude malko originalnije, pamtljivije.. a uostalom i pogrešno je postavljen sam naziv. tačnije bi bilo: pesma za pesmu evrovizije.Neki brkaju pojmove. Cuo sam npr voditeljku Premijere na pinku koja ne pravi razliku izmedju "Pesma za Evroviziju" i "Pesma Evrovizije."![]()
Pa oni sad imaju još gori naziv za NF: Tu bije serce Europy! Wybieramy hity na Eurowizję!Uvijek može gore, bolje i Pesma za Euroviziju nego da vam naziv NF-a zvuči kao plan za istrjebljenje planeta Zemlje (Krajowe Eliminacje)![]()