Jelena Karleuša

Ima i na forumu takvih, ima u životu takvih. Naprosto, mnogi su okrenuti isključivo sebi i svojim interesima. Neko naprosto ne zna da voli druge, neprirodan im je osećaj.

Ona hoce da me skroz bude sramota sto slusam gotovo citavu njenu diskografiju...

• Haha
Reactions: Mrm
Birty: E ova pljuvačina po Priji nam šteti, aj malo spusti loptu
Luda Karla: Hold my sok od pi*ke

khm khm

"Prija je super, ali je uspela jer je ovo zatucana sredina u kojoj sam JAA neshvaćena! Svaka njoj čast, ali ne treba da se poredi sa MNOM jer ja TRAJEM 30 godina, u svakom slučaju želim joj sve najbolje i neka puši ku*ac ❤️ "

Pa i gost koji 30 godina dolazi na slavu jer se ne poziva može da kaže ja TRAJEM na ovoj slavi 30 godina to je nešto. Tako i ona, razvlači se po novinama i to se zove trajanje.

30 godina velike karijere, svetksi pristup i pionirski hrabar rad????

Koja karijera... Znači nmg više.... Ona nema ni 2 ukupno održana koncerta!!! Tu Arenu bez sektora 400 i 1000 ljudi na Ušću kad su ljude vukli tamo, nudeći im džabe piće... Nije u stanju 30 godina da napuni jedan je*eni Sava Centar, čak ni MTS dvoranu, i sad kad ga je Vesić "umočio" - sad misli da će zaista SNS zaista da joj organizuje koncert na Ušću. Ne bih da isključujem i tu mogućnost (daleko bilo), ali zamisli da radiš u državnoj upravi i da te teraju da ideš na silu na njen koncert, pa to je da se rokneš u glavu 'ladno. Vučić baš tolika budala nije, ljudi su odlazili po onoj kiši i sa njegovog mitinga. Da ih sad tera za ovu lujku - autobusi, sendviči.. ma dajte...

Ova sredina je zatucana? Pa idi više u svet, otkad najavljuje taj proboj na svetsko tržište; još kad je pričala da će to uskoro, evo sad, sledeći singl da se pojavi na MTV -u. (MTV odavno propao). I koje gostovanje na američkim televizijama - ono gostovanje u jutarnjem programu FOX televizije za makedonsku dijasporu u Americi, gde je mučenica htela kao da pohvali obojene umetnike, pa lupila nešto u stilu "we don't have black people - budaletina!

Ironija zivota je da Prijovicka koju proziva vecinom ima vrhunske spotove. Vecina njenih spotove su kao kratki filmovi.

Plus ozbiljna produkcija i pesama i video spotove. A samu turneju joj radi Sky Music. Prija imala odličnu scenu i vizuale.

View attachment 10606

im-gonna-throw-up-daniel-keem.gif
Srbija je zaleđena u vremenu - pa navede sve što je Deluluša. 😂

Ali jedan od komentara na X-u na onu njenu objavu o uključivanju prvog Iphone-a 15 (najveća glupost inače ikada igde) .

"Ti si naša budućnost, bravo, sve si prva radila!" :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Žena objavi takita volim da lomim ga i utripuje Mocarta, sa tekstovima od 2 dinara i glasom koji zvuči kao produkt parenja kitova. Ne znam o kakvom kvalitetu ona priča. Neka je Prija treš, ona je onda šund. Niti sebe Prija upoređuje sa njom niti bilo ko, bukvalno je ona ta koja uzdiže svoj debakl i na osnovu njega pokušava da spusti sve ostale kolege, i naravno pljuje po narodu koji joj je sav taj šund i platio, bez imalo srama.

Aj za onu opsesiju sa Cecom koja ima hiljadu repova pa da covek razume a ovde se zakacila za Priju koja je medvedic dobrog srca

Joj, uspela je da ispadne najveća žrtva bombardovanja, bravooo
Beli kaput je najveca zrtva bombardovanja.
Zeno, pobogu.

Edit: ne mogu preko telefona da dodam onaj gif "Kim people are dying"

Ovo je verujem genijalni PR potez Birtaševića gde ona kao spušta loptu i pruža podršku Priji?
Ja da sam joj Birtasevic ja bih joj mrvio 2 bromazepama od 6mg u proteinski sejk svakog jutra i onda opet 3 uvece.

Za takve slučajeve se prepisuju antipsihotici. Bromazepam pomaže samo intramuskularno u akutnim fazama u velikim dozama.

Back