rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

I ovde sam napisao onda kad je izašao spot u Triptihu - ovo mi izgleda kao spot zvanične evrovizijske pjesme na ESC kanalu. I bi tako.
Dio sa krilcima za sve ljubitelje ASMR :D

Inače:

#1 Austria
#1 Bosnia and Herzegovina
#1 Croatia
#1 Montenegro
#1 North Macedonia
#1 Malta - popela se nakon 7 dana
#1 Serbia
#1 Slovenia
#2 Sweden
#3 Switzerland
#4 Norway
#9 Germany

Sj. Makedonija i CG svakako glasaju, ali nadam se da će se i naši na Malti + Maltežani angažovati i glasati kako treba :D
Kao i u Švedskoj i Njemačkoj, naravno.

Koliko sam uspeo da ispratim i u Spaniji su poludeli za nasom pesmom, ne znam da li je u trendingu, ali generalno reakcije iz Spanije su super, plus Konstry nastupa na spanskom prepartiju, a Spanija glasa u nasem polufinalu. Bilo bi lepo da nam i UK udeli neki bod u pf. Inace dosta dobrih komentara na spot sam procitao iz Albanije i Bugarske. Konstry bukvalno postala kraljica Balkana!

Ali na Spotify-u je nema još uvek nigde, iako se bliži 200k strimova.

Konstry da baci čini prvim stihom na prepartijima na koje bude išla, ima svi iz publike da glasaju kao ludi.
2015. se nakon Amsterdama i Bojaninog nastupa dalo naslutiti da bi mogla dobro proći, kad smo vidjeli reakciju ljudi. Neka se ponovi.

Ja nisam za to da ona uopšte ide na te žurke, treba da čuva svu misterioznost za ESC.

Šteta samo što će se sada rasipati pregledi na više mesta, ali dobro. Da je očivala pobedu sigurno ne bi objavljivala Triptih. Najbitnije je da uspela da zaintrigira i one fanove kojima se naše pesme obično nisu sviđale.
Slažem se sa Petrom da možda ne bi trebalo da ide na žurke, ali ako bude išla samo u Španiju, onda ok.

Ja bih na njenom mestu razmotrio da na španskom prepartiju radi fore odvali jedan refren na španskom (koji se pritom metrički savršeno uklapa a i ne štrči preterano od latinskog vajba):

La artista debe estar sana
Estar sana
Estar sana
Estar sana
E-e-e-estar sana
Estar sana
Estar sana
Debe debe debe

Back