251. FSC - Sve boje sveta

Delegacija Svete Stefanije poslala je svoju prijavu i ubrzo nakon toga stigao nam je pozitivan odgovor iz Dodolenda! Naša šefica održala je konferenciju za medije i evo šta je imala da kaže za javnost:

"Dopustili smo vam da se odmorite od nas jedno izdanje, ali sad smo se vratili u punom sjaju i mogu vam reći da je kesa Goge Sekulić lakša za jednu pesmu sa samog vrha naše liste. Vidimo se na LU!".

Šefica nije imala drugih komentara u vezi našeg predstavnika, ali nakon što je nelo iz opozicionih tabloida, koji imaju u cilju da destabilizuju našu državu i delagaciju u procesu biranja što boljeg predstavnika, dobacio kako je naša šefica arogantna i da bi bilo bolje da se vrati bacanju gaća u publiku imala je ovo da poruči:

„Arogantna? Imam razlog“
1000020225.jpg

Last edited:
Ja ne žurim.. Imam dosta opcija, tako da videćemo. I ja sam dobio zadatak @dodo stavi me u prvi post 😂🤷🏻‍♂️

Nakon uspješnog debija na čelu naše mikrodržave, doktor Jusup je upravo ugovorio izvođača i poslao prijavu za spektakl u Dodolendu 🏥💉🩺

1280x854-250c87c4-2baa-11ec-b71b-3a925a8303a3.webp

images.jpeg
Naša šefica u 12:00.
Ipak, uspješno je prijavila jednu divnu pjesmu i nadamo se nastavku mini niza u finalima. o_O

I ja sam se prijavio. Kao i obično, imao sam bezbroj pesama i jezika u opticaju, videćemo da li sam ponovo na slobodnu temu poslao flop. 😅

Mislim da se još nije dogodilo da umesto pesme dobijem reklamu za Gigatron akciju lol

Pa dobro, ja sam jednom dobio kao prijavu pesmu sa Evrovizije, tako da je Gigatron ipak više u skladu sa temom. 😁

I kod mene slična situacija , previše opcija za izbor, imam već ponešto, ali videću da istražim još. Samo da odlučim odakle krenuti. :unsure:

Bebilendi su se prijavili! Nakon mukotrpne pretrage i visokih kriterijuma umetničke urednice programa Nine Hagen, upala je u kancelariju i ispljunula sledećeg predstavnika. Bilo je mnoštvo opcija, al Nina smatra da je ova upečatljiva. Šalje vam pozdrave.

giphy.gif

Poslao nešto što mi baš dugo čuči na spisku, ali čekao sam pravi trenutak za tu pesmu. 🌟

Back