Petar
Ekspert
BizarnoooooIzreal trenutno prvi favorit za pobedu na ESC lol
BizarnoooooIzreal trenutno prvi favorit za pobedu na ESC lol
Jugoslavija zbog toga, Srbija zbog proglašenja Kosovske nezavisnosti- samo budale će reći da se to već tad kao nije osećalo u vazduhu...Teorija da smo mi pobedili zbog raspada države sve više pije vodu.![]()
Uf baš je neka uteha za jednu zemlju da joj se da pobeda na Evroviziji zbog proglašenja nezavisnosti dela njene teritorije. Preterujete.
Ja televoting ne dovodim u pitanje pre 2011 (kupovina televotinga mi se čini da je baš velika ludost, ali su Azeri pokazali da se i to može) pa i kasnije uz koji još izuzetak - Moldavija 2021; što se MKD 2019. tiče, i dalje mi je enigma kako je žiri tako visoko rangirao a na televotingu dobila nešto više poena od Nevene, ne mislim da ima veze sa promenom imena zemlje, iskreno bih voleo da je i na televotingu dobila mnogo više poena, navijao sam za Tamaricu.Bitno da se ne preteruje kad se prica za ziri pobeda Makedonije zbog imena![]()
Otvorio ga jos 2016. godine, ovo mu sad dodje drugo otvaranje stanice koja i dalje nije kompletirana skroz, znaci sledi i trece otvaranje. Narod nazalost sve brzo zaboravlja.Ja sam mislio da se šalite, predsednik Republike Srbije stvarno otvorio Prokop?Klovn klovnuje.