Offtopic

Ne ali ako Izrael stvarno pobedi 2024, definitivno cu se morati zapitati "koja je poenta ESCa postala uopste posle svega?"

Ako pošalju ponovo Nou sa nekom brutalnom pesmom, nije isključeno.

Teorija da smo mi pobedili zbog raspada države sve više pije vodu. :D
Jugoslavija zbog toga, Srbija zbog proglašenja Kosovske nezavisnosti- samo budale će reći da se to već tad kao nije osećalo u vazduhu...

Bitno da se ne preteruje kad se prica za ziri pobeda Makedonije zbog imena🤪🤪🤪
Ja televoting ne dovodim u pitanje pre 2011 (kupovina televotinga mi se čini da je baš velika ludost, ali su Azeri pokazali da se i to može) pa i kasnije uz koji još izuzetak - Moldavija 2021; što se MKD 2019. tiče, i dalje mi je enigma kako je žiri tako visoko rangirao a na televotingu dobila nešto više poena od Nevene, ne mislim da ima veze sa promenom imena zemlje, iskreno bih voleo da je i na televotingu dobila mnogo više poena, navijao sam za Tamaricu. ❤️

Ja sam mislio da se šalite, predsednik Republike Srbije stvarno otvorio Prokop? 😂 Klovn klovnuje.

Ja sam mislio da se šalite, predsednik Republike Srbije stvarno otvorio Prokop? 😂 Klovn klovnuje.
Otvorio ga jos 2016. godine, ovo mu sad dodje drugo otvaranje stanice koja i dalje nije kompletirana skroz, znaci sledi i trece otvaranje. Narod nazalost sve brzo zaboravlja.

Bilo je reči i o tome na otvaranju. Svakako sad je otvorena stanična zgrada, a 2025. bi trebalo da sve bude kompletirano. Ima još da se radi na dva koloseka, pristupne saobraćajnice sa auto-puta gde će ubuduće biti i glavni ulaz, garaža i još poslovnih zgrada. Ima još dosta posla, ali sad je bar funkcionalnija stanica. Ima i komercijalnog sadržaja poput nekih kafića i restorana, Apoteke Beograd, Alta menjačnice, Poštanske štedionice itd.

Ajde što državni vrh došao, nego i Dodika dovuku na razna otvaranja po Srbiji pa još drži i govore.

Šapić reče da bi nova autobuska stanica trebalo da profunkcioniše za oko mesec i po dana, tako da se saobraćaj izmesti na Novi Beograd, a stanična zgrada BAS-a će se svakako raditi još neke dve godine.

Back