251. FSC - Sve boje sveta

Razumem te potpuno dodo. I meni je nestajala struja - one vrućine i nevremena su bila... ja sam naglas psovao - pa me komšija sutradan pitao koga sam to psovao, ni sam nisam znao, koga čovek da psuje kad grmi... :(

^ Pod uslovom da dobijemo rezultate večeras, pošto sedim u stanu BEZ STRUJE, koja je NARAVNO nestala dok sam editovao Excel.

KO OVU DRAMU REŽIRA
NEK MOJE IME NE BIRA
Ivanina kletva ne prestaje da divlja.

Nešto nemam dobar osećaj da mogu da prođem u finale, a pesma mi kida! :oops:

Mislim da iz prvog polufinala najviše šansi za finale imaju: Camilo, Edita, Marie-Mai, Polina Gagarina i Troye Sivan, a najmanje Angèle, Idir i Wincent Weiss.
Iz drugog će najlakše po meni proći: Loïc Nottet, Ricki-Lee, The Hardkiss feat. Monatik, Tijana Bogićević x Damir Kedžo i Yonaka, a najteže Andra x Andrei Banuta, Nicki Minaj i Pavluchenko & Alexey Krivdin.

Ja sam zaboravio kako to izgleda biti u finalu, tako da nemam osijecaj

Kako bismo bili što efikasniji kada krenemo sa rezultatima, evo par reči o samom predstavljanju.

Finaliste ćemo otkrivati shodno početnom broju kombinacija koje ste tražili kao zadatak. Imamo sedam grupa. Pored slike 21 izvođača stajaće oznaka potvrde da su prošli dalje, dok će fotkice preostalih 19 koji se nisu plasirali dalje, početi da blede.

Zamoliću digitrondžije da se ne oglašavaju lol, pošto sam raspored pravio dosta pre rezultata. :)

Kako se niko ne nada finalu, možda i imam neke šanse 🤔 Ali čim dodo je stavio tužića poginili smo časno 😩

Back