Offtopic

Kakve su to gej optužbe stigle na račun Mc Stojana kada mora onako da se brani na instagramu? hah

Nemam pojma o čemu se radi, ali čim neko mora da brani svoju seksualnost to znači da nije siguran u istu.

Pa ja sam za te priče oko Stojana čuo i ranije nisam imao neki stav ali sad kad se ovako loše brani sam 99,999% siguran da voli i dečake.

Autovanje bilo koga javno ne može biti normalna stvar. I ja sam čuo priču ali koga briga ko sa kim spava. Dokle će više to biti tabu širokim narodnim masama..Pogotovo onima kojima padaju vilice i šokiraju se. 21 vek..

Autovanje bilo koga javno ne može biti normalna stvar. I ja sam čuo priču ali koga briga ko sa kim spava. Dokle će više to biti tabu širokim narodnim masama..Pogotovo onima kojima padaju vilice i šokiraju se. 21 vek..
Pa sve dok neko poznat ne kaze da jeste

Da li se kostimirate večeras? Ja sam bio na slavi, inače bih se kostimirao da idem na neku žurkicu lagano 🎃
Meni je Picika draga u svakoj godini 🥰 Ne volim samo tri pesme hahah - Dve po dve (znaci prezirem), Nema zene i Ne zovite me.
Ja ne volim isto "Nema žene" i pola njenog poslednjeg albuma. Npr pesma koja je potcenjena a jako je volim je "Da me voliš" i "Dvostruka igra".

Zvali me na žurku neku, nisam otišao, baš nisam u fazonu da se prerušavam u bilo šta. Ali ako nekad budem išao, obući ću se kao Tommy Shelby

A što se tiče Milicinih albuma, ovako bi rangirao....

1. Govor tela
2. Boginja
3. Posesivna
4. Zauvek
5. Lav

Njen prvi mi je ostao najbolji...

Back