To nije relevantno, NATO nije nacija.Kosovari nas mozda vise mrze nego mi njih, ali ne znam da li nas vise mrze nego sto mi mrzimo NATO.
Tesko je to porediti da zato sto je jedno nacija, a drugo organizacija. Ali ima nesto zajednicko kada je u pitanju mrznja prema percipiranom agresoru.To nije relevantno, NATO nije nacija.
Kada Amerikanac turista dođe u Srbiju (ili generalno bilo koji državljanin članice NATOa) ugostimo ga kao gospodu
Ima istine xDMislim da je više u pitanju to što je ona žena. Da se neka naša žena fotkala sa Šaćirijem i nju bi razapeli istom merom.
Ovako misle “to Djovak, k**aj je”.
Tačno, ali se i Kosovski Albanci percipiraju u srpskoj javnosti isto tako kao agresori.Tesko je to porediti da zato sto je jedno nacija, a drugo organizacija. Ali ima nesto zajednicko kada je u pitanju mrznja prema percipiranom agresoru.
Ali kao agresori sa kojima bismo lako izasli na kraj da ne postoji pretnja od nove NATO agresije. Za Albance na Kosovu smo mi neko ko bi ih proterao i poubijao kada bi NATO otisao i taj strah ce biti izvor ekstremnog nacionalizma i ksenofobije dok god je situacija takva.Tačno, ali se i Kosovski Albanci percipiraju u srpskoj javnosti isto tako kao agresori.
Pretužno.Umro Metju Peri Cendler iz Prijatelja![]()