Zvezde Forum Song Contest-a

I meni verovatno najslabija Stefanova, umesto da je pokidao na mom izdanju kao što ume. 😭

I meni verovatno najslabija Stefanova, umesto da je pokidao na mom izdanju kao što ume. 😭
Druga opcija za tvoje izdanje mi je bila Roxane - Gone With The Wind koju sam slao kasnije xD a mislim da ni tom nisi bio oduševljen

Da se podsetimo poslednjeg FSC-a sa starog foruma. Bavio se američkom muzikom - modernim kantrijem, može se reći. Nije vladalo preterano interesovanje; nije bilo polufinala; ja sam prijavio Johnny-a Cash-a i Hurt, ali se ispostavilo da je ta pesma u stvari obrada i da je original već učestvovao ranije na FSC-u. Nisam hteo drugu pesmu da prijavljujem, teško bih u tom momentu našao adekvatnu zamenu. Mislim da je organizator bio @MarkoH .

Najdraža pjesma s tog izdanja mi je Far From Any Road, mislim da sam ju i sama tada htjela prijaviti, ali sam zakasnila.

Ma Lutkica je najbolja!:love: Mada mnogo volim i Elvisovu pesmu.

Eeee jednom i moju pesmu neko da okaci

jovana-tipsin.gif

Prejako, a tokom tog FSC-a bilo kmečanja kako su slabe pesme ccc.

Večno nek me prati prokletstvo zaboravljene šifre.

Uskoro počinjem sa preslušavanjem takmičenja na kojima nisam učestvovao na novom forumu (@Margy hvala za ideju). Ukupno 8 izdanja - 223, 227, 234, 236, 238, 239, 240, 241.

Back