Offtopic

Pa ubicu iz Mladenovca je hapsilo 700 ljudi i na kraju se sam predao. 🙏

Otvoren je renovirani kongresni i poslovni deo Sava centra, investirano je 118 miliona evra. Kongresni kapacitet je uvećan tri puta i sada umesto 16, ima 46 sala. Glavna kongresna dvorana moći će da primi više od 1000 posetilaca. Danas je bilo otvaranje za novinare, a u utorak baš počinje da radi, kada počinje kongres nutricionista.

Plava sala u kojoj se održavaju koncerti biće rekonstruisana do polovine sledeće godine i imaće uvećan kapacitet za 10%, odnosno raspolagaće sa 4000 sedišta.

U utorak se otvara i Tehnomanija u Sava centru, a uskoro i Lidl, to će im biti prva prodavnica tzv. City tipa, koje će se ubuduće otvarati u centru grada u okviru postojećih zgrada.

Immersive sala

rjebaSD.jpg

ejxoJks.jpg

X7EEPix.jpg

ZufVVrq.jpg

m3RRBDL.jpg

Dok Amerika može bez problema da cenzuriše poslanike palestinskog porekla:
https://www.theguardian.com/us-news...sure-rashida-tlaib-palestine-criticize-israel

The 234-188 tally came after enough Democrats joined with Republicans to censure Tlaib, a punishment one step below expulsion from the House. The three-term congresswoman has long been a target of criticism for her views on the decades-long conflict in the Middle East.
Sloboda govora lol
Nisam imala pojma da je tako nešto moguće.
Mogu da izglasaju da izbace poslanika koji im se ne dopada, iako ubedljivo pobeđuje na izborima u svojoj izbornoj jedinici 😳
Kakva karikatura od demokratije 😭

Srceparajuće:

Partijate li negde večeras? I ako da, gde? Godile bi mi vaše preporuke za neka mesta u Beogradu za izlaske, i zanima me kakvu najviše muziku volite da slušate u izlasku? Verujem da ima i kućnih tipova pa mi preporučite neku dobru društvenu igru ili neko mesto gde se mogu zabaviti a da to nije klub :D Treba mi neka nova energija, želim da promenim malo mesta na koja idem. U Pančevu se otvorio neki novi klub koji je radio davnih devedesetih ali su ga sada ponovo otvorili u novom ruhu (planiram uskoro da odem), inače izbor žurki nam je blagi užas.. Izlazio sam u jednu kafanu tokom srednje ali se ona zatvorila, u jedan klubić tačnije podrum ne zalazim više jer im plejlistu znam napamet, i dolaze samo klinci.. U Bgu sam izlazio na nekoliko mesta uglavnom su gej žurke bile u pitanju.

Koja kretencina neotesana. On i Zvezdan Slavnic ruku pod ruku pa neka prosd kolko oce.

A sa druge strane, sto je kod nas Ceca, to je u SAD Taylor Swift. Tamo cak ni Madona nije imala lude fanove do te mere da rade sve sto i ona (kod nas su mnoge cure se sisale na kratko jer se i Ceca osisala, pa se farbale u plavo jer se i Ceca ofarbala, pa su onda htele da nose nanogicu)...

Back