Offtopic

Svi ste me iskulirali za partijanje :( i tema u LJNP. Baš ste neki.. Očekivao sam i veći odziv za poslednji leksikon. Forumaši utihnuli..

Počela prijava za studentske kartice:
➡️ https://zsk.trezor.gov.rs/

Studenti će prilikom prijave unositi JMBG, birati fakultet, unositi broj mobilnog telefona kako bi bili obavešteni kada je kartica gotova i biraće ekspozituru Banke Poštanska štedionica gde žele da preuzmu karticu. Studenti će, takođe, prilikom prijave, davati saglasnost za obradu podataka.

A pošta u štrajku, ne rade skoro uopšte... 😂
Imam problem sa slanjem određenih pismena, koja mogu samo poštom, manje od mesec dana pred izbore... 🇷🇸❤️👌

Zato mi nisu stigli računi! Gde ja živim ne znam ni da je štrajk u toku.

Naručio sam nešto što se dostavlja jednom kurirskom službom i prodavnica mi poslala mejl da će pošiljka kasniti jer ta kurirska služba zbog štrajka "jednog od poštanskih operatera" ima povećan obim posla. :D Dakle kasni sve i svuda sada.

Ja poručio juče nešto sa Ananasa, pisalo da će biti isporučeno do srede, pa videćemo. Bitno mi je da stigne do kraja ove nedelje.

@Bebi Većinu računa možeš da vidiš na netu (SBB, mts i ostali mobilni operateri, EPS, BVK, Infostan). Ja trenutno nemam nijedan račun koji mi stiže poštom a da ne mogu da ga vidim i onlajn. Jedino ako je neki specifični...

Uglavnom sačekam poštu pa skeniram kod i platim preko aplikacije. Sad mora ovako.

Mislim da svi ovi koje sam nabrojao imaju PDF verziju računa na svom sajtu, osim Beogradskog vodovoda, pa ja sa njih skeniram kod i platim, ako ne direktno na sajtu, tako da ne čekam papirnu verziju.

Nadam se da će država ispuniti zahteve koje imaju štrajkači i da će Post Express ponovo biti funkcionalan, jer su jedina kurirska služba kojoj verujem.

Тешко да ће без ребаланса буџета испунити сада повећање плата од 30% које је Зоран Ђорђевић самоиницијативно најавио на ТВ... 🤭 :ROFLMAO:😭

Ja poručio juče nešto sa Ananasa, pisalo da će biti isporučeno do srede, pa videćemo. Bitno mi je da stigne do kraja ove nedelje.

@Bebi Većinu računa možeš da vidiš na netu (SBB, mts i ostali mobilni operateri, EPS, BVK, Infostan). Ja trenutno nemam nijedan račun koji mi stiže poštom a da ne mogu da ga vidim i onlajn. Jedino ako je neki specifični...
Nisam znao za EPS. Interesantno.. (y)

Počela prijava za studentske kartice:
➡️ https://zsk.trezor.gov.rs/

Studenti će prilikom prijave unositi JMBG, birati fakultet, unositi broj mobilnog telefona kako bi bili obavešteni kada je kartica gotova i biraće ekspozituru Banke Poštanska štedionica gde žele da preuzmu karticu. Studenti će, takođe, prilikom prijave, davati saglasnost za obradu podataka.
Jel se ovo ustvari podnosi zahtev za otvaranje studentskog racuna, dobija se debitna kartica?

Nadam se da će država ispuniti zahteve koje imaju štrajkači i da će Post Express ponovo biti funkcionalan, jer su jedina kurirska služba kojoj verujem.
Nema sanse, traze ogroman procenat za povecanje plate sto ce se desiti nikad.

Ja bar 6 posiljki cekam, neke vec placene, neke salju pouzecem u cekaju da budu placene... Haos.

E pa ništa onda, čekamo druge kurirske službe. Mada ja nisam fan nijedne.

Jel se ovo ustvari podnosi zahtev za otvaranje studentskog racuna, dobija se debitna kartica?
Da, dobija se debitna beskontaktna DinaCard-UnionPay kartica Poštanske štedionice, na koju će svakom studentu inicijalno uplatiti 500 dinara. Neće se plaćati održavanje tekućeg računa, niti mobilno bankarstvo (nisam siguran za provizije na plaćanja).

Kreacije sa modne revije "Voz je ponovo u modi" održane u zdanju nove Železničke stanice Beograd centar - Prokop.

1qGZNd5.jpg

Back