Linkuj nam ovde, pogledao bih ali ću zaboraviti sigurno.U četvrtak me možete gledati na kvizu Naslovna Strana na TV Happy, ako imate vremena, mislim da se emituje oko 17:20![]()
Nisam znao za EPS. Interesantno..Ja poručio juče nešto sa Ananasa, pisalo da će biti isporučeno do srede, pa videćemo. Bitno mi je da stigne do kraja ove nedelje.
@Bebi Većinu računa možeš da vidiš na netu (SBB, mts i ostali mobilni operateri, EPS, BVK, Infostan). Ja trenutno nemam nijedan račun koji mi stiže poštom a da ne mogu da ga vidim i onlajn. Jedino ako je neki specifični...
Jel se ovo ustvari podnosi zahtev za otvaranje studentskog racuna, dobija se debitna kartica?Počela prijava za studentske kartice:
https://zsk.trezor.gov.rs/
Studenti će prilikom prijave unositi JMBG, birati fakultet, unositi broj mobilnog telefona kako bi bili obavešteni kada je kartica gotova i biraće ekspozituru Banke Poštanska štedionica gde žele da preuzmu karticu. Studenti će, takođe, prilikom prijave, davati saglasnost za obradu podataka.
Nema sanse, traze ogroman procenat za povecanje plate sto ce se desiti nikad.Nadam se da će država ispuniti zahteve koje imaju štrajkači i da će Post Express ponovo biti funkcionalan, jer su jedina kurirska služba kojoj verujem.
Da, dobija se debitna beskontaktna DinaCard-UnionPay kartica Poštanske štedionice, na koju će svakom studentu inicijalno uplatiti 500 dinara. Neće se plaćati održavanje tekućeg računa, niti mobilno bankarstvo (nisam siguran za provizije na plaćanja).Jel se ovo ustvari podnosi zahtev za otvaranje studentskog racuna, dobija se debitna kartica?