mt Malta 2024: Sarah Bonnici - Loop

Na kraju kad pobedi Banana ili Topic (Bla Bla) :ROFLMAO:

Ne bi me čudilo da idu na šašavilo 2024, pošto su sve živo probali. Nisam neki fan takvih pesama ali ruku na srce ovo pf nisam odslušao još uvek, čuo sam samo isečak.

Na kraju kad pobedi Banana ili Topic (Bla Bla) :ROFLMAO:
Iako nisu moj izbor, obe imaju podlogu, imaju štofa, imaju nešto da se istaknu..

Ali kakav vokal ima Lisa Gauci! 😱😭❤️🙌

Bože kakva prekrasna melodija.. 😱 Divna šlager balada... Kao sa Melodija Jadrana, odiše nekim nostalgičnim festivalskim duhom, protkano kristalnim vokalom, još kad se priključe ovi back vokali..

Samo sam retrospektivu pogledao svih nastupa i najviše mi se definitivno izdvojila "Bewsa" 😃

Dok gledam ove nastupe,ko Melodifestivalen da je,tako liče sve pesme na engleskom,amerikanizovane,a i sam format je u stilu Melodifestivalena.4 nedelje,4 polufinala i svake nedelje se predstavlja po 9 pesama,pošto je Švedska aktuelni pobednik ESC-a,nije ni čudo što su iskopirali format Melodifestivalena.

Ovaj Matt Black je iz godine u godinu sve gori i gori. Odvratno, kakav debilizam.

Uglavnom, imaju dvije pjesme za 15. mjesto u polufinalu i sve ostale da ponove plasman The Buskera. Čestitke!

Ovo se ističe, uz kvalitetan revamp (što maltežani ne znaju, znaju samo pesmu da menjaju) može da bude solidan paket

Ovako na prizvuk mi izgleda da će ovaj kukavni Ryan Hili da dobije sa najgeneričnijom baladom ikada i naravno ispasti u pf sa nekog 16. mesta

Ako neko treba da se vrati na interni izbor onda su to maltežani, nemaju dovoljno dobru scenu za nacionalni izbor

Last edited:
  • Love
Reactions: Mrm
Bilo je pitanje trenutka kada će se izvođači furati na neku ludost od pesme. Kaarijin utica, samo što je on imao zaista dobru i hitičnu pesmu, a ne buku sa nabacanim šizofreničnim zvukovima. Ovakvu neku glupost kao što je Banana očekujem i od MC Stojana.

Znači da navijamo da opet budemo sa Maltom u pf, em ima naše dijaspore, em nisu konkurentni?

Meni se više dopada Matt Blxck - "Banana" od Kaarije! 🙈😬

Back