Offtopic

Eto, određen procenat dece koja su tučena od strane roditelja, postaje nasilna jer imitiraju odrasle, kao što i određen procenat dece koja nisu tučena, postaje nasilna jer i oni imitiraju neke, male ili velike.

Moj kad je prohodao glavna zanimacija mu je bilo vađenje zemlje iz cveća, penjanje na sto i trpanje prstića u utičnice. Ovo zadnje je već opasno.

Zanimljivo mi je da je ovde u principu opasnije penjanje na sto, jer svi imaju fid sklopke (dobro im je kolokvijalno ime na italijanskom "salvavita", jer "spašava život"), to su masovno uvodili 90ih...

A tek prohodalo dete moraš svejedno stalno da držiš na oku, i da odvajaš od novih potencijalnih opasnosti, jer je količina kreativnih načina da se povrede nepresušna...

kao što i određen procenat dece koja nisu tučena, postaje nasilna jer i oni imitiraju neke, male ili velike.
S tim što deca većinom imitiraju one sa kojima provode najviše vremena, često baš odrasle (jer žele i sami da odrastu što pre)...

Pozvana sam na kolače i odmah se setila Libija koji bi bio odlično društvo, ali mi je nažalost helikopter i dalje na remontu, pa ne mogu da ga pošaljem po Medenog. 😕

Stiže još para mladima...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u narednih 10 dana država Srbija svim lokalnim samoupravama prebaciti sredstva kako bi se svakom srednjoškolcu u Srbiji isplatilo po 10.000 dinara.

Rekao je i da je dogovorena i druga mera - da se preko Poštanske štedionice svim korisnicima studentskih kartica prebaci 1.000 dinara, a da će država banci to nadoknaditi.​

Stiže još para mladima...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u narednih 10 dana država Srbija svim lokalnim samoupravama prebaciti sredstva kako bi se svakom srednjoškolcu u Srbiji isplatilo po 10.000 dinara.

Rekao je i da je dogovorena i druga mera - da se preko Poštanske štedionice svim korisnicima studentskih kartica prebaci 1.000 dinara, a da će država banci to nadoknaditi.​
Ovo je stvarno više za temu Humor.

Ali kad zvezde naprave neki šou sa svojim imenom... 😂 FSC - Budi Leo.

Taj stepen narcisoidnosti nisam ni ja dostigao.

Cc: @Majsta94

That 70S Show Lol GIF by Peacock

Kad bih samo znao šta mi je prolazilo kroz glavu tada

Ne verujem u sreću, ni u čuda, ni u nameru da budem bolja. Ja moram biti najbolja! Moje gladno srce i moj posesivni um se ne zaustavljaju lako. Ko mi je standard i konkurencija? Ogledalo! Učitelj i kamen spoticanja, oštrica i zavoj za rane. Sve mu dugujem, a nikome nisam dužna. Posesivno se gledamo ti i ja. Ako sam i poklekla, pala, ti si me podigla na noge, sad gledaj kako u tvoje ime osvajam džunglu.

Ne verujem u sreću, ni u čuda, ni u nameru da budem bolja. Ja moram biti najbolja! Moje gladno srce i moj posesivni um se ne zaustavljaju lako. Ko mi je standard i konkurencija? Ogledalo! Učitelj i kamen spoticanja, oštrica i zavoj za rane. Sve mu dugujem, a nikome nisam dužna. Posesivno se gledamo ti i ja. Ako sam i poklekla, pala, ti si me podigla na noge, sad gledaj kako u tvoje ime osvajam džunglu.
U M I R E M, šta je ovoooo

Back