Offtopic

A i vaučeri stižu....

Do kraja nedelje svim školama i vrtićima u prestonici biće podeljeno oko 380 hiljada novogodišnjih vaučera za đake i zaposlene, a roditelji dece koja ne pohađaju obrazovne ustanove moći će da ih preuzmu u svojim opštinama, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić.

Vrednost vaučera je 6.000 dinara i moće će da se iskoriste od 28. novembra do 1. marta u sledećim maloprodajnim objektima:
Planeta Sport, Sport Vision, Run 'n More, N Fashion, N Selection, Adidas, Puma, Dexy Co...​

HhoX4wO.jpg

https://www.politika.rs/sr/clanak/586521/Popis-u-Crnoj-Gori-konacno

Popis u Crnoj Gori kreće 30. novembra, 2 i po godine nakon predviđenog roka.

Kao i uvek - glavna tema nacionalno izjašnjavanje, koliko će biti Crnogoraca, Srba, Bošnjaka... Slično kao u BiH.

Bivša vlast, sadašnja opozicija u vidu DPSa i njihovih sestrinskih stranaka SDPa i SDa najavili su bojkot popisa zbog "neadekvatne zastupljenosti opozicije" u istom.

Ne verujem u sreću, ni u čuda, ni u nameru da budem bolja. Ja moram biti najbolja! Moje gladno srce i moj posesivni um se ne zaustavljaju lako. Ko mi je standard i konkurencija? Ogledalo! Učitelj i kamen spoticanja, oštrica i zavoj za rane. Sve mu dugujem, a nikome nisam dužna. Posesivno se gledamo ti i ja. Ako sam i poklekla, pala, ti si me podigla na noge, sad gledaj kako u tvoje ime osvajam džunglu.
Ovo bas nema nikakve veze samnom. Ne znam na osnovu cega si doneo takav zakljucak. Izvini se, Bebi.

Last edited:
Nista ne trolujem. Umesto da razmisli, da shvati da postoje i dobri ljudi i da se izvini, on provocira. Ne mislim da odgovaram na to. Ovde samo odgovaram na tvoje pitanje.

Last edited:
Ok, da ne ispadne da sam Bebijev advokat, ali stil izražavanja u tom citatu podseća na tebe i mislim da niko nije mislio ništa loše. Nešto drugo bi podsetilo na mene itd.

Ma, kakav stil izrazavanja? Kakvo podsecanje na mene? Pa, to je susta suprotnost meni. Blaga je rec da ne volim takve osobe. Ako to neko do sada nije shvatio, ni nece.
Zar stvarno ne moze da se razazna kada je sala, a kada ne?

Meni trenutno nije do sale, zato sto sam uvredjena. Ali stvarno,

Dajte prestanite sa tim glupostima. Zar vam ne dosadi? Nemam veze sa ovom forumom pre juna, niti znam ikoga.
Sve je jedna glupa slucajnost, a vi se kacite kao da nemate pametnija posla. A moje pisanje i izbor pesama je isti Mircov? Ne znam, ali ako je musko, nema sanse da bira pesme kao ja, niti da slicno razmislja.
Glave Foruma znaju istinu i meni je to dovoljno. A ko ne veruje, ne mora.

Da, da, to neko radi zadnjih nedelju dana. Sam se dopisuje sa svojim bratom blizancem.

Back