Offtopic

Bebi, ako ne zelis normalnu obicnu konverzaciju izmedju forumasa, ne mislim nista vise od toga, nemoj me ni prozivati kao danas sto si komentarisao Stoletov post.
Dodo, molim te da se ne uplices u ovu temu, jer ne znas dovoljno.
Bebi i ja smo prestali komunicirati, ali me on opet prozvao danas. Nisam ja ta koja zeli ovakvu raspravu, samo zelim mir.

A šta dovoljno treba da se zna? Pisala si mi poruke iz kojih sam zaključio da nisu baš nešto što mi prija, prestao da odgovaram jer mi nisu bile kako treba, pisala si mi danima iako odgovor nisi dobijala. Ja se pitam ko normalan toliko smara nekoga ko evidentno se sklanja i neće komunikaciju.

Uopste necu da kometarisem sto si napisao i kome sta nije prijalo, samo bih te zamolila da me vise nigde ne spominjes u postovima.

Kao i ti mene da uhodiš, baš nisam fazon Džon Lenon.

Kakav Dzon Lenon?
Covece, imaj svoj zivot, zivi ga kako zelis, koliko puta sam to napisala, jer je jedino to ispravno. Zelim ti svu srecu u zivotu. Nista vise, niti manje.

Ja ne znam odakle ljudima hrabrosti da kroče na forum, navodno po prvi put u životu, i da se svima obraćaju kao da su čuvali ovce 30 godina. :D Kao bar upoznaj malo bolje ljude sa kojima komuniciraš.

Ili nas prosto možda zna? ;)

Ne mogu ove izjave dete cveća sada, a ovako mi pisala kako ne veruje koliko joj ljudi govore koliko smo ona i ja slični, prosto za ne poverovati. Pa onda ubeđivanje da je ona tu za mene poput starije sestre. Šta će meni starija sestra? Jesam tražio od neke Male na internetu da mi govori koliko smo slični i bliski i da mi to u životu treba?
Evo, kolege forumske mogu da protumače među sobom da li neko o kome ne znam apsolutno ništa može da razvije kod mene osećaj emotivne pripadnosti?

Bebi, koji ljudi su mi govorili? Citala sam postove, a ne da mi je neko uzivo bilo sta govorio. Sem toga, i to si sam jednom napisao da smo slicni, bas sam se iznenadila. Mozda je bila provokacija, ne znam.
A da te gledam zastitnicki kao starija sestra, da. Samo izgleda da nisi razumeo ili ja nisam dobro objasnila sta sam time htela reci.
Poenta cele price je da nema nikakve zavere niti losih misli u nasoj konverzaciji.
Mislim da nije trebalo doci do ove tacke, ali sta da se radi. I dalje mislim pozitivno o tebi, bez obzira koliko negodujes. To je jednostavno tako.

Last edited:
Petre, molim te da se ne uplices. O cemu sad ti?
Ničim nisi odala utisak da si nova na forumu. Čim si se registrovala počela si da skačeš po ljudima ovde kao da su ti drugari iz jaslica. Baš, baš čudno ponašanje za nekog ko je "nov".

Rekao sam šta sam imao, dovoljno dugo poznajem online komunikaciju da vidim da nešto nije kako treba.
Ne mogu da se zamaram sada time više, gledam lepu seriju.

Iju kakav cirkus.

jk-jelena-karleusa.gif

Boooože, šta se sve ovde izdogađalo, a nije me bilo samo pola dana. Bar da sam znao kokice da kupim.
Još sve krenulo od mog citiranja najtalentovanije lutkice i zvezdetine MicyP 😆

Back